‘Kurtlar’ KO-MEK Sergisine Geliyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

‘Kurtlar’ KO-MEK Sergisine Geliyor

‘Kurtlar’ KO-MEK Sergisine Geliyor
25.05.2011 15:29

Abdülhey, Güllü Erhan ve Hüsnü Genel Sergi açılışına katılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları'nın (KO-MEK) yarın (26 Mayıs Perşembe) gerçekleştirilecek 7. Genel Sergi açılışına Kurtlar Vadisi Pusu oyuncuları katılacak. Abdülhey (Kenan Çoban), Güllü Erhan (Erhan Ufak) ve Deli Hüsnü (Adnan Erdoğan) karakterlerini canlandıran oyuncular KO-MEK Genel Sergisi'ne renk katacak. Sergi açılışında ayrıca ünlü türkücü Kubat da en güzel türküleri Kocaelililer için söyleyecek.

SERGİ FUAR'DA AÇILACAK

Kocaeli Kültür ve Eğlence Fuarı'nda 18.00'da açılacak olan sergide el emeği göz nuru eserler sergilenecek. Leyla Atakan Kültür Merkezi önünde açılacak olan sergi 28 Mayıs Cumartesi gününe kadar izlenebilecek. KO-MEK kursiyerleri sergi ile bir yıllık emeklerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ‘Kurtlar’ KO-MEK Sergisine Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement