Kütahya'da Lpg'li Otomobilde Patlama: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da Lpg'li Otomobilde Patlama: 1 Yaralı

Kütahya\'da Lpg\'li Otomobilde Patlama: 1 Yaralı

Önceki Gece Lpg Tankerinin Patladığı Kütahya'da Bugün de Bir Lpg'li Otomobilde Patlama Oldu, Olayda Oto Sürücüsü Yaralandı.

17.02.2011 14:03

ÖNCEKİ gece LPG tankerinin patladığı Kütahya'da bugün de bir LPG'li otomobilde patlama oldu, olayda oto sürücüsü yaralandı.İstasyon Caddesi'nde bugün saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda alınan bilgilere göre 28 yaşındaki Yılmaz Çam yönetimindeki 43 RC 033 plakalı LPG'li otomobilde seyir halindeyken gaz sıkışması sonucunda patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte alev alan otomobilin sürücü duran araçtan kendini dışarı attı. Saçları ve giysileri alev alan Yılmaz Çam'ın yardımına olayı gören Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürü Orhan Ovalı koştu.

Ovalı bir marketten aldığı pet şişelerdeki suyu Yılmaz Çam'ın alev alan saçlarına döktü. Çam daha sonra olay yerine gelen 112 ambulansıyla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yanan otomobil ise Kütahya Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.Yetkililer LPG'li otomobilde sızıntı nedeniyle sıkışan gazın patlaması sonucunda yangın çıktığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

KÜTAHYA/DHA

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Lpg'li Otomobilde Patlama: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement