KÜTAHYA'da Kuran-ı Kerim ve Ezanı Güzel Okuma Yarışması'nda birinciliği kazanan Tavşanlı İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yusuf Koç'a ödül olarak bir adet dizüstü bilgisayar verildi.
Kütahya'daki imam hatip liseleri arasında 'Hafızlık, Kuran-ı Kerim ve Ezanı En Güzel Okuma Yarışması' düzenlendi. Kütahya Belediyesi Kültür Sarayı'ndaki yarışmayı AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya ile çok sayıda kişi izledi. Yarışmaya Kütahya ile Altıntaş, Emet, Hisarcık, Simav ve Tavşanlı ilçelerindeki imam hatip liselerinden birer öğrenci katıldı.
Yarışma öncesinde Kuran-ı Kerim okundu, tasavvuf müziği dinletisi sunuldu, ardından yarışmacı 6 öğrenci Kuran-ı Kerim ve ezan okudu.
Jüri tarafından yapılan değerlendirmenin arından birinciliği Tavşanlı İmam Hatim Lisesi öğrencisi Yunus Koç, ikinciliği Kütahya İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yusuf Tuğral, üçüncülüğü de Simav İmam Hatip Lisesi öğrencisi' Mehmet Ali Sunal kazandı. Yarışmada, Emet İmam Hatip Lisesi öğrencisi Şerif Şimşek 4'üncü, Hisarcık İmam Hatip Lisesi öğrencisi Enes Taşçı 5'inci ve Altıntaş İmam Hatip lisesi öğrencisi Enes çakır'da 6'ncı oldu.
Yarışmanın birincisi Yunus Koç'a ödül olarak bir adet dizüstü bilgisayar, ikinci Yusuf Tuğral'a küçük altın, üçüncü Mehmet Ali Sunal'a fincan takımı verildi. Diğer 3 öğrenciye de dini kitaplar ve aralarında güneş gözlüğünün de bulunduğu çeşitli hediyeler verildi.
Son Dakika › Güncel › Kütahya - Kütahya´Da Ezan Okuma Yarışması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.