Lağım çukuruna düşen çocuğu, annesi kollarından tutarak saniyeler içinde kurtardı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Lağım çukuruna düşen çocuğu, annesi kollarından tutarak saniyeler içinde kurtardı

25.10.2019 10:16  Güncelleme: 11:15

Rusya'da annesiyle birlikte parkta yürüyen çocuk rögar kapağı ters dönünce çukura düştü. Olaya hemen müdahale eden anne, küçük çocuğu kollarından tutarak saniyeler içinde çukurdan çıkardı.

Rusya'da annesiyle birlikte parkta yürüyen çocuk rögar kapağı ters dönünce çukura düştü. Olaya hemen müdahale eden anne, oldukça derin olan çukura uzanarak, küçük çocuğu, parkta bulunan diğer kişilerin yardımıyla kollarından tutup saniyeler içinde düştüğü çukurdan çıkardı.

Lağım çukuruna düşen çocuğu, annesi kollarından tutarak saniyeler içinde kurtardı

RÖGAR KAPAĞI TERS DÖNDÜ, KÜÇÜK ÇOCUK ÇUKURA DÜŞTÜ

Rusya'ya bağlı Tataristan'ın başkenti Kazan'da bir parkta yürüyüş yapan anne, 3 yaşındaki çocuğunu bebek arabasından indirerek yürümeye başladı. Anne kaldırımda bebek arabasını iterek yürürken çocuk ise çimenlerin üzerinden yürümeye devam etti. Tam bu sırada çocuk çimlerin arasındaki rögar kapağına bastı. Kapak bir anda ters dönünce çocuk kuyuya düştü. Çocuğu kuyuya düşen anne ise hemen rögar kapağını kaldırarak çocuğunu kuyudan çıkarmaya çalıştı.

Lağım çukuruna düşen çocuğu, annesi kollarından tutarak saniyeler içinde kurtardı

ANNENİN, ÇOCUĞUNU KURTARDIĞI O ANLAR KAMERADA

Oldukça derin olan çukura uzanan anne, çocuğunu çukurdan kollarını tutarak çıkardı. Bu sırada parkta bulunan kadınlar da annenin yardımına koştu. Yaşanan olay kameralar tarafından kaydedilirken çocuğun olaydan yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Görüntülerin yayılmasıyla birlikte başlayan soruşturmanın detaylarında ise annenin hızlı davranması sayesinde çocuğun hayatının kurtulduğu, ihmalin bulunduğu gerekçesiyle birçok yetkilinin ifadesinin alındığı açıklandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Lağım çukuruna düşen çocuğu, annesi kollarından tutarak saniyeler içinde kurtardı - Son Dakika


Advertisement