LASİAD Lalelili Öğrencilerle Birlikte Ders Başı Yaptı - Son Dakika
Güncel

LASİAD Lalelili Öğrencilerle Birlikte Ders Başı Yaptı

LASİAD Lalelili Öğrencilerle Birlikte Ders Başı Yaptı

Lasiad, 40 Bin Tl Bağışlayarak Öğrencilerin Yüzünü Güldürdü

19.09.2011 15:26  Güncelleme: 15:27

Türkiye'nin dört bir yanında milyonlarca çocuk, bu hafta ders başı yaptı. Pek çok öğrenci okuluna kavuşmanın heyecanını yaşarken bazı öğrenciler çok daha büyük bir coşku ile okuluna başladı. Katip Kasım İlköğretim Okulu'nda okuyan 900 öğrenci, her yıl olduğu gibi bu yıl da Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (LASİAD) katkılarıyla yenilenen okulunda derse başladı.

LASİAD'ın 40 bin TL'lik yardımıyla okulun tüm tadilatı gerçekleştirildi.

Okulun açılış törenine Fatih Belediyesi Başkanı Mustafa Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Çalışır, AK Parti Fatih İlçe Müdürü Ahmet Hamdi Görk, fatih İlçe Kaymakamı Hasan Karakaş, LASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Giyasettin Eyyüpkoca, LASİAD üyeleri ve veliler katıldı.

Bu okul Paris'teki okulun eğitim düzeyine ulaşacak

Okulun açılış töreninde konuşan Fatih Belediyesi Başkanı Mustafa Demir, Osmanlının bakiyesi olan gençlerin Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine taşıyacağını söyledi. Türkiye'nin son 10 yılda kadim medeniyet olarak algılanmaya başlandığını belirten Demir, "Kadim medeniyet olarak algılanmanın yolu eğitimdir. Hayatınızda bilgiyi ne kadar kullanırsanız, o kadar üstün olursunuz. Fatih'te bugün 80 bin çocuk okula başlıyor. Bu okulun hedefi New York, Paris, Londra'daki bir okulun eğitim düzeyine ulaşmak olmalıdır. Bu düzeye ulaşılabiliriz, çünkü buradaki çocuklarımızın kapasitesini biliyorum" dedi.

Desteğimiz uzun yıllar sürecek

LASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Giyasettin Eyyüpkoca da, uzun yıllardır bölgenin okulu olan Katip Kasım İlköğretim Okulu'na yardım ettiklerini söyleyerek, "3 yıldır okulun tüm sorumluluğunu üstlendik. Bölgedeki işadamları olarak elimizden ne gelirse yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu yıl 40 bin TL tutarındaki okulun yenileme ve tadilat çalışmalarıyla okulun içi boyandı, zeminlerin tamamı seramik yapıldı, iç dış cepheler boyandı,

tesisatlar düzenlendi, kapılar tamir edildi.

Çocuklar bizim geleceğimiz. Biz bugün onlar için çalışmalıyız ki, ileride onlar da ülkemizi en üst seviyelere

taşısın. Burada okulumuza katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim. Okula desteğimiz uzun yıllar devam edecek. Allah hepinizi zihin açıklığı versin" diye konuştu.

Katik Kasım İlköğretim Okulu Müdürü Serdar Esina ise başarıya ulaşmak için çalıştıklarını ve bu hedefe ulaşılmasında destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından başarılı öğrencilere kurdele takıldı ve halk oyunları gösterisi sergilendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel LASİAD Lalelili Öğrencilerle Birlikte Ders Başı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement