Lüleburgaz'da gazdan zehirlenen 3 kişi İstanbul'a getirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Lüleburgaz'da gazdan zehirlenen 3 kişi İstanbul'a getirildi

Lüleburgaz\'da gazdan zehirlenen 3 kişi İstanbul\'a getirildi
09.06.2019 03:09

Mustafa BAKIRHAN / İSTANBUL DHA - KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde çalıştıkları hurdacıda kestikleri metal parçasından sızan gazdan zehirlenen 2 hurdacı ile müdahale sırasında zehirlenen bir doktor İstanbul'a getirilerek tedavi altına alındı.

Mustafa BAKIRHAN/ İSTANBUL DHA - KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde çalıştıkları hurdacıda kestikleri metal parçasından sızan gazdan zehirlenen 2 hurdacı ile müdahale sırasında zehirlenen bir doktor İstanbul'a getirilerek tedavi altına alındı.

Lüleburgaz'da kestikleri metal parçasından sızan gazdan zehirlenen 2 hurdacı, kendi imkanları ile Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne geldi. Zehirlenenlere müdahale eden doktor da zehirlendi. Bunun üzerine hastanenin acil servisi karantinaya alındı. Olayın ardından 2 hurdacı ve 1 doktor, gecenin ilerleyen saatlerinde özel kıyafetli Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) görevlileri eşliğinde ambulansla Halkalı'da bulunan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Karantina Merkezi'ne getirildi. 3 kişi burada tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lüleburgaz'da gazdan zehirlenen 3 kişi İstanbul'a getirildi - Son Dakika


Advertisement