Malaya'daki İl İl Yöresel Ürünler Fuarı Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Malaya'daki İl İl Yöresel Ürünler Fuarı Sona Erdi

Malaya\'daki İl İl Yöresel Ürünler Fuarı Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür Anonim Şirketi tarafından 28 Ekim-6 Kasım tarihlerinde düzenlenen İl İl Yöresel Ürünler Fuarı sona erdi.

07.11.2016 13:45

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür Anonim Şirketi tarafından 28 Ekim- 6 Kasım tarihlerinde düzenlenen İl İl Yöresel Ürünler Fuarı sona erdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Edirne'den Kars'a pek çok yöreye ait ürünlerin ve farklı lezzetlerin sunulduğu fuar, ziyaretçiler tarafından da ilgi gördü.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ikincisi düzenlenen İl İl Yöresel Ürünler Fuarının başarıyla tamamlandığını belirtti.

Bu yıl 9 fuarla Malatya'yı fuarlar kenti yaptıklarını aktaran Çakır, 40 kentten 100'e yakın firmanın katıldığı fuarı, komşu illerden de gelenlerle 200 bini aşkın kişinin ziyaret ettiğini kaydetti.

Çakır, fuara katılan firma temsilcileri, Kültür AŞ çalışanları ve ziyaretçilere teşekkür etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Sabri Akın da firma ve ziyaretçilerin fuardan memnun ayrıldıklarını belirterek, "Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz İl İl Yöresel Ürünler Fuarımıza, Türkiye'nin 7 bölgesinde birbirinden farklı ve güzel lezzetler katıldı. Firmalar ve vatandaşlarımız fuarımızda memnun ayrıldı. Fuarımızı 10 gün boyunca ziyaret eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Karadeniz ürünlerini Malatyalılarla buluşturan Alican Aygün ise fuarın yoğun geçtiğini aktardı.

Malatya'yı ve Malatyalıları çok sevdiklerini belirten Aygün, bütün ürünlerini bitirdiklerini kaydederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Ziyaretçilerden Zeynep Şengönül da hemen hemen her yörenin ürününü görme ve alışveriş yapma şansı yakaladıkları fuarın her yıl düzenli olarak yapılmasını diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malaya'daki İl İl Yöresel Ürünler Fuarı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement