Manisa Yeni Yılda Değişimi Yaşayacak - Son Dakika
Güncel

Manisa Yeni Yılda Değişimi Yaşayacak

Manisa Yeni Yılda Değişimi Yaşayacak

Cengiz Ergün, yeni yıl mesajı yayımlayarak, tüm Manisalıların yeni yılını kutladı.

30.12.2011 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni yılda da Manisa'yı şaha kaldıracak yeni yatırımları hayata geçireceklerini belirten Başkan Ergün, "Kentimizi her alanda en üst seviyelere taşıyacağımızın bilinmesini istiyorum" dedi.

Kederiyle, sevinciyle, acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktıklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Geleceğe yönelik iyimserliğimizi koruyarak, yeni bir yıla girecek olmanın da sevincini yaşıyoruz. Her yeni yılın, umudun ve iyimserliğin egemen olduğu bir ortamı da beraberinde getirdiğine inanıyorum. 2011 yılında kentimiz için güzel projeleri hayata geçirdik. Manisa değişiyor. Kentimizin her mahallesi, her sokağı, ayrı bir güzelliğe kavuşuyor. Kaldırımından asfaltına, sevgi yollarından sosyal alanlarına ve kent aydınlatmalarına kadar, kentimizin her alanında yaptığımız yenilemelerin, hemşerilerimizden aldığımız olumlu tepkilerle doğru çalışmalar olduğunu ispatlar niteliktedir" dedi.

YENİ YATIRIMLAR HAYATA GEÇİRİLECEK

Yeni yılda yapılacak olan projeler ile ilgili bilgi de veren Başkan Ergün, "Yeni umutla karşılayacak olduğumuz 2012 yılında da, kentimizi şaha kaldıracak yeni yatırımları hayata geçireceğiz. Yeni otogarından Kent Parkı'na, Laleli Gençlik Merkezi'nden Adnan Menderes Mahallesi Spor Tesisleri'ne, Cumhuriyet Meydanı'ndan Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu'na, yeni katlı otopark alanlarından KSS Köprülü Kavşağı'na, Eski Garaj çevresi projesinden Bedesten Meydanı'na kadar, kentimizin insanlarına nefes aldıracak yeni alanların bazıları bu yıl içerisinde tamamlanacak, bazıları da ihale sürecini noktalayacak. Kentimizi her alanda en üst seviyelere taşıyacağımızın bilinmesini istiyorum" dedi.

MANİSA DEĞİŞİYOR

Mesajında tüm Manisalıların yeni yılını kutlayan Başkan Ergün, "Manisa değişiyor, Manisa yenileniyor, Manisa hayat buluyor. Adını saydığımız bu projelerin yanında halkımızın sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerini de arttıracağız. Bu duygu ve düşüncelerle yeni bir yıla girerken geçmiş yılın muhasebesini yaparak yeni yılda halkımıza en iyi hizmeti yapmayı amaçlıyoruz. 2012 yılının başta ülkemize, tüm insanlığa ve kentimize huzur getirmesi, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olmasını diliyor, bütün Manisalı hemşerilerimin yeni yılını kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Her yeni yıl umuttur, yeniliktir, değişimdir. Yaptığımız yenilikler ile hak ettiğimiz değişimini başlattığımız Manisa'mızın, umut dolu geleceğine birlikte yürürken; yeni yılın her Manisalıya huzur, sağlık ve şans getirmesi dileğiyle" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa Yeni Yılda Değişimi Yaşayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement