Medyasoft, Yeni Nesil İş Çözümlerini Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Medyasoft, Yeni Nesil İş Çözümlerini Tanıttı

Medyasoft, Yeni Nesil İş Çözümlerini Tanıttı

Medyasoft, "KOBİ'ler için iş çözümleri" Anadolu turu kapsamında Gaziantep'teydi.

02.10.2012 13:31

İş teknolojileri konusunda tüm şirketlerin çözüm ortağı olan Medyasoft, "KOBİ'ler için iş çözümleri" Anadolu turu kapsamında Gaziantep'teydi. KOBİ'lerin verimliliklerini artırarak dış dünyaya açılmaları için şehre özel program hazırlayan Medyasoft, Anadolu turu kapsamında ikinci durağı olan Gaziantep'te iş ortakları Adobe, Autodesk ve Kaspersky ile yeni nesil akıllı iş çözümlerini tanıttı

Kurumlara yazılım, güvenlik ve eğitim alanında uçtan uca çözümler sunan Medyasoft, "KOBİ'ler için iş çözümleri" Anadolu turu kapsamında ikinci durağı Gaziantep'teydi. Medyasoft, iş ortaklarıyla birlikte geliştirdiği yeni nesil iş çözümlerini iş dünyasında rekabet avantajı sağlamak ve sektörde fark yaratmak isteyen Gaziantepli KOBİ'lere tanıttı.

KOBİ'lerin verimliliklerini artırarak dış dünyaya açılmaları için şehre özel program hazırlayan Medyasoft'un Eskişehir'den sonraki ikinci durağı olan Gaziantep'te bilişim dünyasının dev markaları Autodesk, Adobe ve Kaspersky çözümleri tanıtıldı. Mimar, mühendis, inşaat profesyonelleri, matbaacılar, grafik tasarımcıları, yayıncıların yanısıra kamu kurumları için de geliştirilen yazılım ve güvenlik çözümleri Medyasoft'un üst düzey yöneticileri, Gaziantep iş ortağı Ansa Genel Müdürü Hamit Deveci, Adobe Türkiye Dijital Medya Çözümleri Danışmanı Barış Özcan, Autodesk Türkiye Uygulama Mühendisi Niyazi Kemer ve Kaspersky Türkiye Satış Müdürü Umut Güler tarafından aktarıldı.

"FARK YARATMAK İÇİN, DOĞRU BİLİŞİM YATIRIMI ŞART"

Günümüz iş dünyasının rekabetçi pazar koşullarında sektörde fark yaratmak ve karlılığı artırmak için hızlı ve doğru stratejilerin ancak yeni nesil iş teknolojileriyle gerçekleşebileceğine dikkat çeken Medyasoft Genel Müdürü İhsan Taşer, "Türkiye'nin dünyanın dev ekonomileri arasında yer alabilmesi için KOBİ'ler büyük bir önem taşıyor. KOBİ'lerin de ellerindeki bilgi ve veriyi değere dönüştürmeleri, hızlı ve çevik karar alabilmeleri için doğru bilişim yatırımı yapmaları gerekiyor. Doğru kurgulanmış bilişim yatırımları da şirketlere performans, verimlilik sağlıyor. Bu sayede de şirketler bilgi merkezli üretime, doğru kararları anında alabilen yönetime kavuşup, karlılıklarını artırabiliyor. Türkiye ekonomisine güç veren Gaziantep için özel olarak kurguladığımız etkinliğimizde iş akışını basitleştirip hızlandıran, maliyetleri kontrol altında tutup fikirlerin düşünce hızında hayata geçebilmesi için esnek çözümlerimizi tanıtıyoruz. Gaziantep'ten sonra 'KOBİ'ler için iş çözümleri' etkinliğimizi İstanbul, İzmir ve Kahramanmaraş'ta devam ettireceğiz" açıklamasını yaptı.

Medyasoft Gaziantep iş ortağı Ansa Genel Müdürü Hamit Deveci ise Gaziantep'in ekonomisi ile Türkiye'nin parlayan bir yıldızı olduğunu belirterek, "Gaziantep, ekonomik olarak çevresindeki birçok ili etkisi altında tutan, gerçekleştirdiği üretim ve ihracat hacmi ile ülkemiz ekonomisine yön veren illerin başında geliyor. Bugün dünya bilişim sektörünün dev isimleri ile Gaziantep'te ikincisi gerçekleşen 'KOBİ'ler için iş çözümleri' etkinliğimizde KOBİ'lerimizin daha fazla verimlilik sağlayıp, sadece Türkiye'de değil, bölge ülkelere de açılıp rekabet edebilmeleri için gerekli yeni nesil bilişim teknolojileri çözümlerini tanıttık. Tarihin en eski medeniyetlerine ev sahipliği yapan Gaziantep, bankacılık, gümrükleme, lojistik, depolama, müteahhitlik, iletişim, ulaşım, konaklama gibi birçok hizmet dalında sahip olduğu altyapıya bilişim teknolojilerinden alacağı güç ile bölge ülkelerde de söz sahibi olacaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Medyasoft, Yeni Nesil İş Çözümlerini Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement