Meral Akşener'in Oylarının Eksik Sayıldığını Savunan Mehmet Aslan Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Meral Akşener'in Oylarının Eksik Sayıldığını Savunan Mehmet Aslan Kimdir?

Meral Akşener\'in Oylarının Eksik Sayıldığını Savunan Mehmet Aslan Kimdir?

24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti'den milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen ve İYİ Parti lideri Meral Akşener'in oylarının yüzde 17 buçuk olduğunu, oyların eksik sayıldığını iddia eden Mehmet Aslan kimdir?

26.07.2018 14:40

GAZİNOCULAR KRALI'NIN OĞLU

İYİ Partili , 29 Nisan 1980 tarihinde İstanbul'da doğdu ve babası ''Gazinocular Kralı'' olarak bilinen Fahrettin Aslan, annesi Arzu Aslan'dır. Sacit ve Selçuk Aslan adında iki abisi bulunan Aslan, ilkokulu İstanbul'da bir devlet okulunda okudu. Henüz 10 yaşındayken Paris'e gitti ve 10 yıl Ecole Pascal'da eğitim aldı. Ardından Baccalaureat diplomasını almaya hak kazandı. Sorbon'daki bir yıllık Psikoloji eğitimin ardından Boston Üniversitesi'nde Uluslararası Ticaret okudu. Türkiye'ye döndüğünde de Yeditepe Üniversitesi'nde tahsil gördü. Aslan, Fransızca, İngilizce ve İspanyolca bilmekte.

 <a class='keyword-sd' href='/meral-aksener/' title='Meral Akşener'>Meral Akşener</a>'in Oylarının Eksik Sayıldığını Savunan <a class='keyword-sd' href='/mehmet-aslan/' title='Mehmet Aslan'>Mehmet Aslan</a> Kimdir?

KUVEYT SARAYI'NIN TAŞLARI MEHMET ASLAN'DAN

Mehmet Aslan uzun bir eğitim hayatından sonra, 2005 yılında ''Alem Doğal Taş'' adında dekoratif taş üreten bir şirket kurdu ve Hindistan'da da dekoratif taşla ilgili fabrika satın aldı. Kuveyt Sarayı'nın ve Karaçi'deki Amerikan Konsolosluğu'nun taşları Mehmet Aslan'ın fabrikasından gönderiliyor.

BİRÇOK DİZİ VE FİLMDE YER ALDI

Aynı zamanda oyuncu olan Mehmet Aslan, ilk olarak 2005'de ' 'Belalı Baldız' 'dizisiyle sektöre adım attı, 2006'daki ''Doktorlar'' dizisiyle de yıldızı parladı ve 2007 yılında ''Çılgın Dersane'' filminde usta oyuncularla beraber rol aldı. Ardından 2008 yılında ''Benim Annem Dans Edemez'' yarışma programında sunuculuk yaptı. Birçok yapımda yer alan Mehmet Aslan, son olarak 2017 yılında TV ekranlarına gelen ' 'Dayan Yüreğim'' dizinde boy gösterdi.

Meral Akşener'in Oylarının Eksik Sayıldığını Savunan Mehmet Aslan Kimdir?

MHP'DEN İYİ PARTİ'YE GEÇTİ

Siyasetin içinde yer edinmek isteyen Aslan, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı görevine getirildi. 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde MHP'den 3. bölge 6.sıradan milletvekili oldu ancak seçilemedi. 'in kurucusu olduğu İYİ Parti'ye geçen Aslan, 24 Haziran seçimlerinde 'den milletvekili adayı oldu ve yine seçilemedi.

Son Dakika Güncel Meral Akşener'in Oylarının Eksik Sayıldığını Savunan Mehmet Aslan Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement