Mersin'de Otomobil Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Otomobil Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Mersin\'de Otomobil Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Mersin'in Erdemli ilçesinde meydana gelen otomobil kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Cem Çetin'in ardından ağır yaralı olarak hastanede tedaviye alınan Şirin Özcan da kurtarılamadı. Yaralılar arasında 1 yaşındaki bir bebek de bulunuyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

18.06.2023 12:46

MERSİN'in Erdemli ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada  hayatını kaybeden sürücü Cem Çetin'in (22) ardından ağır yaralı olarak hastanede tedaviye alınan aynı otomobildeki Şirin Özcan da (24) sabaha karşı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan 1'i  bebek 4 kişinin tedavisi ise sürüyor.

Kaza, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Akdeniz Mahallesi, Alpaslan Türkeş Bulvarı D-400 kara yolunda meydana geldi. Silifke istikametinden Mersin yönüne ilerleyen Cem Çetin  yönetimindeki 06 DTK 355 plakalı otomobil, aynı istikamete ilerleyen Bahri Eren'in (27) kullandığı 33 KMR 35 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada sürücü Cem Çetin yaşamını yitirirken, aynı otomobildeki Şirin Özcan, eşi Alperen Özcan ağır, diğer otomobildeki Bahri, eşi Ayşe ve 1 yaşındaki kızları Miray Eren hafif yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekiplerince Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Şirin Özcan, doktorların müdahalesine rağmen sabaha karşı hayatını kaybetti. Çetin ve Özcan'ın cansız bedenleri otopsi için morga kaldırıldı. Ağır yaralı Alperen Özcan'ın da hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Hastanedeki tedavileri devam eden Bahri Eren, eşi Ayşe ve kızı Miray sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Otomobillerin çarpışma anı güvenlik kamerasına yansırken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma polis tarafından devam ediyor.MARMARİS'TEN GEZMEYE GELMİŞLER

Öte yandan,  Şirin ve Alperen Özcan çiftinin, yakınları Cem Çetin ile birlikte Muğla'nın Marmaris ilçesinden bölgeye gezmeye geldikleri öğrenildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Otomobil Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement