MHP Kütahya İl Kongresinde Yumruklar Konuştu - Son Dakika
Güncel

MHP Kütahya İl Kongresinde Yumruklar Konuştu

MHP Kütahya İl Kongresinde Yumruklar Konuştu

MHP Kütahya İl Başkanlığı'nın Olağan Genel Kurulu'nda olaylar çıktı.

10.06.2012 16:08

MHP Kütahya İl Başkanlığı'nın Olağan Genel Kurulu'nda olaylar çıktı. Kavgada vücuduna yumruk isabet eden bir polis hafif şekilde yaralandı.

MHP Kütahya Teşkilatı, yeni il başkanını seçmek için sandık başına gitti. Kongrede Mevcut İl Başkanı Kamil Konya ve eski il başkanlarından Nihat Kula aday oldu. Saklıbahçe'de yapılan kongrede Nihat Kula taraftarı bir grup, delege olmadıkları için divan kurulu tarafından salondan çıkartıldı. Bu sırada yaklaşık 30 kişilik grup ile Kamil Konya'yı destekleyen taraftarlar arasında yumruklu kavga çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu olay yerine çok polis ekipleri sevk edildi. Polisin yetersiz kalması sebebiyle çok sayıda çevik kuvvet salona geldi. Bu arada bir polis arbede sırasında aldığı yumrukla hafif şekilde yaralandı.

İddialara göre Nihat Kula'nın Cuma günü partiden ihraç edildiği ve 3 gün itiraz süresi olması sebebiyle kongre de aday olduğu bildirildi. Çıkan olayların ardından Nihat Kula'nın adaylıktan çekildiğin, Kula'yı destekleyen Salim Ay'ın kongrede aday olduğu bildirildi.

Taraftarların sakinleştirilmesinin ardından kongre oy kullanımı ile devam etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MHP Kütahya İl Kongresinde Yumruklar Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement