MHP'li Şandır: "Erdoğan Seçimlere Giderken Milleti Tehdit Ediyor" - Son Dakika
Güncel

MHP'li Şandır: "Erdoğan Seçimlere Giderken Milleti Tehdit Ediyor"

MHP\'li Şandır: "Erdoğan Seçimlere Giderken Milleti Tehdit Ediyor"

MHP Grup Başkan Vekili, Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Seçimlere Giderken Milleti Tehdit Etmektedir, Millete Şantajda Bulunmaktadır" Dedi.

21.02.2011 21:50

MHP Grup Başkan Vekili, Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçimlere giderken milleti tehdit etmektedir, millete şantajda bulunmaktadır" dedi. Mehmet Şandır, yaşamını yitiren bacanağı Uğur Timur Yertut'un cenazesine katılmak için Mersin'in Silifke İlçesi'ne geldi. Emekli polis memuru olan ve rahatsızlığı nedeniyle Ankara'da hayatını kaybeden Yertut'un cenazesi Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Şandır, cenaze töreninden sonra taziyeleri ise Göksu Otel'de kabul etti. Burada bir konuşma yapan Şandır, Libya'da yaşanan olayları değerlendirdi. Şandır, " Kuzey Afrika'da çok kötü gelişmeler yaşanıyor ve bu konuda Türk vatandaşları büyük zarar görüyor.

Ama görünen odur ki, Büyük Ortadoğu Projesi uygulamaya konuldu. Üzüntü kaynağım, bu projenin eş başkanı olmakla övünen Sayın Başbakan'ının bu işe müdahale etmeyişidir. Ama biz öncelikle Türk vatandaşlarının hayat ve can güvenliklerinin korunmasını, bu ülkelerdeki özellikle Libya'daki Türkiye'ye ait şantiye ve şirketlerin korunmasını talep ediyoruz" dedi.Bir soru üzerine Başbakan Erdoğan'ın, "Muhalefet sabah akşam millete korku salmanın gayreti içerisinde" şeklindeki sözlerini değerlendiren Şandır, "Sanırım Türkiye'de en çok korkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dır. Çünkü her gittiği yere yüzlerce polisle birlikte gidiyor, helikopterlerle gidiyor. Türkiye'de en çok korkan başbakandır. Telefonlar dinlenmekte, her sebeple polisler kapıya dayanmakta, toplumun her kesimi aç kalma korkusuyla karşı karşıya kalmaktadır. Ama iddia ediyorum Türkiye'de en çok korkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dır. Milletin idaresine ipotek koymak demokratlık değildir. Sayın Başbakanı millete saygılı olmaya davet ediyorum. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçimlere giderken milleti tehdit etmektedir, millete şantajda bulunmaktadır. Milletin idaresinin nasıl tecelli edeceğini önceden bilebilmek mümkün değildir. Bu milletin idaresine saygısızlıktır, milletin iradesine ipotek koymaktır. Başbakana yakışıyor. Ama demokraside böyle bir anlayış, böyle bir söylem olmaz" diye yanıtladı.

LİBYA'DA MAHSUR KALAN İŞÇİNİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Şandır, daha sonra Milletvekili Kadir Ural ile birlikte Libya'nın Bengazi kentinde mahsur kalan Türk işçi Mesut Say'ın (28) Mukaddem Mahallesi'ndeki ailesinin evini ziyaret etti. Şandır, Mesut Say'ın annesi Sakine Say (55), babası Bayram Say'ı (57), teselli etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Şandır: 'Erdoğan Seçimlere Giderken Milleti Tehdit Ediyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement