Muharrem Tutuş, Mehmet Muş'u Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Muharrem Tutuş, Mehmet Muş'u Ağırladı

Muharrem Tutuş, Mehmet Muş\'u Ağırladı

Ak Parti İzmit Gençlik Kolları, olağan yönetim kurulu toplantısına Ak Parti İstanbul Milletvekili Mehmet MUŞ katıldı.

19.03.2012 09:59

Akgenç İzmit TBMM'nin En Genç İkinci Vekilini ağırladı

Akgenç'lerin bu haftaki gündeminde öncelikle Teşkilat Eğitimi, sonrasında ise yakın zamanda hayata geçirilecek olan Bebek Bakım Odası ve Üye Çadırı projeleri vardı. Toplantıya Ak Parti İstanbul Milletvekili, aynı zamanda TBMM'nin en genç ikinci milletvekilli, Mehmet MUŞ'un gelecek olması sebebiyle erken başlandı ve kısa tutuldu.

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf AKIN'da katıldı

Ak Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Muharrem TUTUŞ, Mehmet MUŞ'u kapıda karşıladı. Ak Parti İstanbul Milletvekili MUŞ ile birlikte, Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf AKIN'da toplantıya katılanlar arasındaydı. Milletvekili Mehmet MUŞ, tüm yönetim kuruluyla tek tek tokalaştı.

Mehmet MUŞ "Kutsal bir görev yapıyorsunuz"

2006 yılından, 12 Haziran 2011 Seçimlerine kadar İstanbul Gençlik Kolları'nda çeşitli görevler alan MUŞ, 12 Haziran 2011 de yapılan Genel Seçimde Milletvekili oldu. MUŞ, Akgençlere "Burada yapılan çalışmaların kıymetini bilin. Burada kazanacağınız bilgi birikimini, tecrübeyi iyi değerlendirin. Çok iyi bir okuldasınız ama teşkilatlarda görev yapmak zordur. Bir taraftan çalışacaksın, bir taraftan sosyal hayatını devam ettireceksin, diğer taraftan ailene zaman ayıracaksın ve bir taraftan buraya vakit ayıracaksın. Ama kutsal bir görev çünkü Ülkenin meseleleriyle hemhal oluyorsunuz, milletin derdini kendi derdiniz gibi görüp çözmeye çalışıyorsunuz. Sizleri gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Chp Kürsü Siyaseti yapıyor

Kocaeli'de iyi bir ekip olduğunu söyleyen MUŞ, siyasette herşeyin nasip kısmet çerçevesinde gerçekleştiğini, kimsenin kimseyi kırmasına, incitmesine gerek olmadığını iletti. Ama bazı zihniyetlerin bu şekilde düşünmediğini hep birlikte gördüklerini söyledi.

Mehmet MUŞ, devamında "Ana muhalefet ne istiyorsa onu yaptırmak istiyor. Hatta yeri geliyor küfür ediyorlar ama bunlar basına yansımıyor. Yada yansıtılmıyor. Bunların tek derdi kürsüyü işgal etmek. Eğer o gün kürsüyü işgal edemediyseler hadise oradan kopuyor. CHP bu zihniyeti değiştirmediği sürece bu ülkeye hiçbir faydası olamaz. Japonya'nın son 50 yılını yöneten parti aynı parti. İşte bizim hedeflerimiz de böyle büyük olmalı. Bunu 50-60 yaşına gelenler yapamaz. Bunu bizler yapacağız. Bir tek ideal için siyaset yapılır. O da memlekete hizmet etmek içindir" şeklinde konuştu.

Yusuf AKIN ve Muharrem TUTUŞ, tekrar gelmesini istedi

Milletvekili Mehmet MUŞ, Akgençleri ziyaretinden sonra bir STK ziyaretine gideceğini söylemesi üzerine İl Gençlik Kolları ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı da kısa bir konuşma yaptı. Yusuf AKIN " Bizlerle birlikte olarak, şeref verdiniz. İnşallah sizinle başka programlarda tekrar görüşmek isteriz" dedi.Ak Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı TUTUŞ'da bunu saymadıklarını, ilerleyen zamanda daha geniş bir zaman diliminde ve güzel bir mekanda bir araya gelmek istediklerini iletti. Hatıra fotoğrafı ve dilek temennilerden sonra toplantı sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muharrem Tutuş, Mehmet Muş'u Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement