Mürsel Mahallesi İncir Şenliği İle Renklendi - Son Dakika
Güncel

Mürsel Mahallesi İncir Şenliği İle Renklendi

Mürsel Mahallesi İncir Şenliği İle Renklendi

Mudanya Belediyesi tarafından  bu yıl üçüncüsü düzenlenen Mürsel Kara İncir Şenliği vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

21.08.2017 13:42  Güncelleme: 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Sanat Müziği sanatçılarının sahne aldığı etkinlikte "En kaliteli İncir" yarışmasını Ömer Ümit kazandı.
Mudanya Belediyesi tarafından tarım ürünlerinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Mürsel Kara İncir Şenliği vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle takip edildi. Mürsel Mahallesi'nde düzenlenen etkinliğe Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediye başkan yardımcıları, CHP eski Milletvekili Kemal Demirel'in yanı sıra siyasi parti başkanları ve yöneticileri, sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.  Etkinlikte sivil toplum örgütleri ve mahallelilerin açtığı standlar katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılanırken, Kaymakam Faik Oktay Sözer, Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz standları tek tek ziyaret ederek katılım belgeleri ve çeşitli hediyeler dağıttı.

ÖMER ÜMİT BİRİNCİLİĞİ BIRAKMADI

Düzenlenen "En kaliteli incir" yarışması etkinliğe ayrı bir renk kattı. İncir yarışmasında geçen senenin birincisi Ömer Ümit 564 puanla yeniden birinci olurken, ikinci 552 puanla Okan Kocatürk, üçüncü ise 546 puanla Erkan Ümit oldu. Derece elde edenler ödüllerini jüri üyelerinin elinden alırken, yarışmanın jüri üyeliklerini ise Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP eski Milletvekili Kemal Demirel Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Fazlı Aydoğan ile Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hikmet İlhan yaptı.

MÜRSEL'DE AKŞAM SEFASI

Mudanya Belediyesi Güzelyalı Halk Dansları Topluluğu Master ekibinin sergilediği oyun ardından sahne alan Türk Sanat Müziğinin güçlü sesleri Ayşen Birgör, Esra İçöz, Alp Arslan ve İhsan Güvenç etkinliğe katılanlara unutulmaz bir akşam yaşattı. Türk Sanat Müziği'nin sevilen eserlerini izleyenler ile birlikte seslendiren sanatçılar, gördükleri ilgi karşısında da memnuniyetlerini ifade ettiler.

İZMİR MARŞI İLE COŞKULU FİNAL

Konser sonunda sanatçılara teşekkür ederek çiçek ve çeşitli hediyeler takdim eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz,"Biz memleketimizi, insanlarımızı aklımızla, yüreğimizle ve ruhumuzla seviyoruz. Mustafa Kemal'imizi onun kurduğu cumhuriyetimizi, demokrasimizi, barış ve kardeşliği asla unutmayız" dedi. Göreve geldikleri günden beri sosyal belediyecilik alanında ilklere imza attıklarına vurgu yapan Türkyılmaz, Mudanya'nın kültürel, sosyal ve tarihi değerlerine sahip çıktıklarının da altını çizdi. Konuşmaların ardından sanatçılar ve protokol üyeleri gecenin finalini "İzmir Marşı" ile hep birlikte gerçekleştirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mürsel Mahallesi İncir Şenliği İle Renklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement