MÜSİAD, İran, Rusya ve Ürdün ile MoU anlaşmaları imzaladı - Son Dakika
Güncel

MÜSİAD, İran, Rusya ve Ürdün ile MoU anlaşmaları imzaladı

MÜSİAD, İran, Rusya ve Ürdün ile MoU anlaşmaları imzaladı

CNR MÜSİAD Vadisi'nde 11 Kasım'da gerçekleştirilen imza töreniyle İran, Rusya ve Ürdün ile ticari ilişkileri geliştirmek ve ilerletmek adına önemli bir adım atıldı.

11.11.2016 16:56

MÜSİAD MoU anlaşmaları ile ticaret ağını genişletiyor

16. MÜSİAD EXPO'nun üçüncü gününde,MÜSİAD ile Rusya İşadamları Derneği, İran Taavvun Odası, Ürdün Mühendisler Odası ve Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği arasında MoU (Memorandum of Understanding) anlaşmaları imzalandı.

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, İran Mühendisler Odası Başkanı Mr. Majed Ali Al-TABBA'A, TAAVVUN Odası (Iran Chamber of Cooperatives) Başkanı Dr. Bahman Abdullahi, Rusya Federasyonu Müslüman İşadamları Derneği Başkanı Mr. Shagimardanov Aydar Ravilevich ile MoU anlaşmaları imzaladı. MÜSİAD, İran, Ürdün ve Rusya ile imzaladığı bu anlaşmalarla, Türkiye'nin söz konusu ülkelerle pazar ağını büyütmeyi, dünyadaki ticaret ağını ve işbirliğini genişletmeyi ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, "Atılan imzaların hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Bundan sonra ticari ilişkilerimizi daha iyi noktalara taşıyacağımız ve daha sıkı işbirliklerine gideceğimize inancımız tam" dedi. Anlaşmayı imzalayan başkanlara, Haliç ve İstanbul Boğazı'nın görüntülerinin işlendiği hatıra plaketi takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MÜSİAD, İran, Rusya ve Ürdün ile MoU anlaşmaları imzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement