Müsteşar Özçelik'ten Başkan Toru'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Müsteşar Özçelik'ten Başkan Toru'ya Ziyaret

Müsteşar Özçelik\'ten Başkan Toru\'ya Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'yu ziyaret etti.

15.10.2015 13:37  Güncelleme: 13:38

"Konyalılar muhteşem destek verdi"

Müsteşar Özçelik, Türkiyeİzlanda maçında Milli Takımıza verdikleri muhteşem destekten dolayı Konyalılara teşekkür etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik'in Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'yu ziyaretine Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Triatlon Federasyonu Disiplin Kurulu Başkan Hüseyin Avni Uluer, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ve TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar da katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, geçtiğimiz salı günü oynanan Türkiye-İzlanda maçında Milli Takımımıza verdikleri muhteşem destekten dolayı Konyalılara teşekkür ederek, "Konyalı seyirciler; Türkiye'ye sahip çıktı, şehitlerine sahip çıktı, birliğine sahip çıktı. Konya, bir bütün halinde Milli Takımın yanındaydı" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da, "Konya'da A Milli Futbol Takımımızın elde ettiği zafer, terör hadiseleri nedeniyle üzüntülü günler geçiren halkımıza moral oldu. Şehir olarak daha önceki maçlarda olduğu gibi İzlanda maçında da Milli Takımımıza en üst seviyede destek olduk. Terör hadiseleri nedeniyle açılışlarımızı iptal ettik. Gençlik ve Spor Bakanlığımızla birlikte hizmete açacağımız Alavardı Gençlik Akademisi'nin açılışını da ertelemiş olduk" diye konuştu.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, günün anısına Müsteşar Özçelik ve diğer misafirlere çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Müsteşar Özçelik'ten Başkan Toru'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement