Necmettin Nursaçan'ı Şaşırtan 'Köpek' Sorusu - Son Dakika
Güncel

Necmettin Nursaçan'ı Şaşırtan 'Köpek' Sorusu

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan 'Cuma Sohbetleri' programına izleyicilerden birinin "Annem köpeği emzirdi, günah mı?" sorusu damga vurdu.

22.11.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal 7'de Muhsin Bay'ın sunumu Necmettin Nursaçan'ın sohbetleriyle ekrana gelen Cuma Sohbetleri programına bağlanan Adanalı seyircinin sorduğu soru, şaşkınlık yarattı.

"ANNEM YAVRU KÖPEĞİ EMZİRDİ, GÜNAH MI?"

Cuma Sohbetleri programına Adana'dan telefonla katılan bir izleyicinin; "Annem yavru köpeği emzirdi. Bunun sevabı veya günahı nedir?" sorusu herkesi şaşırttı. İzleyicinin bu sorusu karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen program sunucusu Muhsin Bay; "İlginç. İlk defa böyle bir şey duydum" açıklamasında bulundu.

"YANİ KÖPEĞİ BAŞKA TÜRLÜ EMZİRSEK DAHA İYİ OLUR"

Nursaçan Hoca ise bu soruya yanıt vermekte oldukça zorlandı. Nursaçan Hoca bu zor soruyu şu şekilde yanıtladı; "Yani yavru köpeği başka türlü emzirsek daha iyi olur. Hayvanlara şefkat etmek, merhamet etmek elbette sevaptır."

Necmettin Nursaçan\'ı Şaşırtan \'Köpek\' Sorusu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Necmettin Nursaçan'ı Şaşırtan 'Köpek' Sorusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Dark: akpsi chpsi varmı ya düpedüz kafayı yemiş bunlar. Ya da milletle gırgır geçiyorlar. 19 6 Yanıtla
  • ali: nedir bu din adamlarina karsi bu kin ofke anlamiyorum sev sevme tamam ama saygi cok önemli onun disina cikan arkadaslar var bence hic gerek yok cirkin yorumlara. . . bir yabanci bile bizim bazi insanlarimizdan daha fazla saygi duyuyor bizim hocalarimiza dinimize nedense yerli vatandaslar bunda zorlaniyor. . . cok yazik 17 4 Yanıtla
  • .....: Ulen köpek yarın büyüdümü anne anne nerdesin babama söyle bana bir biskrem getirsin umarım iyi anne evlat olursunuz 11 3 Yanıtla
  • ozi: şarlatan bu ya 6 2 Yanıtla

Advertisement