Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, beş aylık hamile eşini darbettikten sonra eve kilitlediği iddia edilen ücretli öğretmen hakkında soruşturma başlattı.
İlçede bir okulda ücretli öğretmen olarak görev yapan Sunay D. emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Sunay D, hakkında soruşturma başlatıldığını, çıkacak sonuca göre öğretmenin görevden alınabileceğini bildirdi.
Sunay D'nin Eşi Edibe D. ise kaldırıldığı Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde düşük riski bulunması dolayısıyla gözlem altında tutuluyor.
Edibe D'nin daha sonra isteği üzerine kadın sığınma evine ya da ailesinin yanına götürüleceği öğrenildi.
Doğubayazıt ilçesinde İsmail Beşikçi Caddesi'nde bir binanın 3'üncü katında yaşayan Sunay D. dün henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi Edibe D. ile tartışmış, beş aylık hamile eşini darbettikten sonra eve kilitlemişti. - Ağrı
Son Dakika › Güncel › Öğretmenin, Hamile Eşine Şiddet Uyguladığı İddiası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (1)