Okuldaki Deneyde Yaralanan Mert'in Karne Sevinci - Son Dakika
Son Dakika Logo

Okuldaki Deneyde Yaralanan Mert'in Karne Sevinci

23.01.2015 18:20

Üsküdar'daki özel bir okulda kimya laboratuvarındaki deney sırasında patlama sonucu yaralanan 11 yaşındaki Mert Öztoprak, karnesini aldı.

Üsküdar'daki özel bir okulda kimya laboratuvarındaki deney sırasında patlama sonucu yaralanan 11 yaşındaki Mert Öztoprak, karnesini aldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Öztoprak'ın Küplüce'deki evini ziyaret ederek, karnesini teslim etti.

Türkmen, "Mert küçük bir kaza atlattı. Allah onu annesine, babasına ve bizlere bağışladı. Maşallah Mert engel tanımıyor" dedi.

Mert'in sağlığına kavuşmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Türkmen, şunları kaydetti:

"Çok akıllı bir evladımız. Kaza yapmasına rağmen karnesi çok iyi notlarla dolu. Teşekkür de aldı. İnşallah ikinci dönem kaldığı yerden devam edecek ve takdir getirecek. Mert, ikinci dönemin başında ameliyat olup, eski sağlığına kavuşup, ülkesine, milletine faydalı genç olarak yetişecek."

Mert de belediye başkanından karnesini aldığı için mutlu olduğunu dile getirerek, "Sağlığımla yakından ilgilendiği için çok teşekkür ederim. Okula devam ettiğimde takdir alacağım. Arkadaşlarımı da özledim" şeklinde konuştu.

Ziyarete, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın ve okul müdür yardımcısı Elif  Kaya da katıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Okuldaki Deneyde Yaralanan Mert'in Karne Sevinci - Son Dakika


Advertisement