Orgeneral Yörük Stres Attı: 'Çok Güzel Oldu' - Son Dakika
Güncel

Orgeneral Yörük Stres Attı: 'Çok Güzel Oldu'

Orgeneral Yörük Stres Attı: \'Çok Güzel Oldu\'

Kayseri’de düzenlenen seminere uygulamalı olarak katılan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük stres attı.

25.12.2013 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orgeneral Yörük, "Biraz rahat olalım, düşüncesi oldu mu?" sorusuna, "Çok güzel oldu" yanıtını verdi. Kayseri’de düzenlenen ’Trafik Güvenliği Semineri’ne katılan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Doç. Dr. Yeşim Yasak’ın uygulamalı ’Kaza Nedeni Olarak Stres ve Öfke’ konulu sunumuna katılarak stres attı.

Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Başkanlığı tarafından ’Trafik Güvenliği Semineri’ düzenlendi. Seminere eşiyle birlikte katılan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve diğer katılımcılar, Doç. Dr. Yeşim Yörük’ün uygulamalı ’Kaza Nedeni Olarak Stres ve Öfke’ konulu sunumuna katıldı.

Doç. Dr. Yeşik Yasak, sunumunda salondakilere kısa bir seansla stres ve öfkeyle baş edebilme ya da stres ve öfkeyi basit hareketlerle kontrol altına alabilme yöntemlerini gösterdi. Salondaki herkesin uygulamaya katılmasını isteyen Doç. Dr. Yasak, önce herkesi ayağa kaldırdı ve gözlerini kapatıp ellerini diyafram bölgesine denk gelecek şekilde göbekleri üzerinde birleştirmelerini istedi. Daha sonra Doç. Dr. Yasak’ın yönlendirmesiyle ellerini göğüsleri üzerinde birleştiren salondakiler, gözleri kapalı nefes almaya devam ettiler. Doç. Dr. Yasak son olarak salondakilerden, gözleri kapalı halde ellerinin parmak uçlarıyla omuzlarına dokunmalarını, nefes alırken ellerinin dışını kulaklarına dokundurmalarını, nefes verirken ise kollarını aşağıya indirmelerini istedi. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yörük ve salondakiler, Doç. Dr. Yasak’ın bütün tavsiyelerine harfiyen uydu.

Doç. Dr. Yasak, salondakilere, ’’Hepinizde bir rahatlama oldu mu? Aman boş verin bütün işleri, işler nasıl olsa hallolur. Biraz rahat olalım, düşüncesi oldu mu?’’ diye sorunca, Jandarma Genel Komutanı Yörük, elleriyle de işaret ederek, ’’Çok güzel oldu’’ karşılığını verdi. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, seminerin öğleden önceki oturumunun tamamlanmasından sonra trafik denetimlerinde başarılı olan jandarma personeline ve seminere katılanlara plaket ve şilt verdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Orgeneral Yörük Stres Attı: 'Çok Güzel Oldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement