"Kremlin Ukrayna'yı Takip Ediyor Devlet İşlerine Karışmıyor" - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

"Kremlin Ukrayna'yı Takip Ediyor Devlet İşlerine Karışmıyor"

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
"Kremlin Ukrayna\'yı Takip Ediyor Devlet İşlerine Karışmıyor"
 Güncelleme: 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Basın Sözcüsü Dmitri Peskov, Kremlin'in Ukrayna'da olup bitenleri yakından takip ettiğini belirtti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in basın sözcüsü Dmitri Peskov, Kremlin'in Ukrayna'da olup bitenleri yakından takip ettiğini belirterek, "Ancak Rusya, Ukrayna'nın devlet işlerine karışmama prensibini sürdürmektedir" dedi.

Rus Haber Ajansı Ria Novosti'de yer alan habere göre; Putin'in basın sözcüsü yaptığı açıklamada, "Kremlin Ukrayna'da yaşananları yakından takip ediyor. Biz kesinlikle bu konuyla ilgili düşüncelerimizi açıklayacağız, ama bunu daha sonra yapacağız. Rusya, Ukrayna'nın devlet işlerine karışmama prensibini sürdürmektedir. Bunu birçok kez dile getirdik ve Kremlin bu fikrinden vazgeçmeyecek" ifadelerini kullandı.

Peskov basında yer alan, Putin'in meşgul olduğu bahanesiyle Ukrayna Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç ile telefon görüşmesini reddettiği haberlerine, "Bununla ilgili hiçbir fikrim yok. Bu konuda bilgilendirilmedim" dedi. - Moskova

Kaynak: DHA