Ren Nehri Ali Kurt'u Geri Vermiyor - Son Dakika
Güncel

Ren Nehri Ali Kurt'u Geri Vermiyor

Ren Nehri Ali Kurt\'u Geri Vermiyor

Geçen cumartesi günü Ren Nehrine düşen iki kız kardeşi kurtarmak için suya atlayan ve akıntıya kapılarak kaybolan 3 çocuk babası Ali Kurt'u arama çalışmaları dün de devam etti.

19.03.2014 07:10

Geçen cumartesi günü Ren Nehrine düşen iki kız kardeşi kurtarmak için suya atlayan ve akıntıya kapılarak kaybolan 3 çocuk babası Ali Kurt'u arama çalışmaları dün de devam etti. Nehirde 5 kurtarma botu, 2 helikopter ve 40 kişi ile yapılan arama çalışmalarında da Kurt'a ulaşılamadı. Ekipler, nehirdeki arama tarama çalışmalarına son verdi. Köln İtfaiyesi'nden yapılan açıklamada, "Ren Nehri'nin akışı bu bölgede çok hızlı. Yoğun arama yapıldı. Ancak bir sonuç alınmayınca arama ve kurtarma çalışmaları durduruldu" denildi. Köln kentinde kahraman ilan edilen Ali Kurt'un Alman komşuları, Ren Nehri kıyısına giderek suya gül ve karanfil bırakıp dualar okudu.

Hürriyet gazetesi yazarı Fatih Çekirge ile Hürriyet'in Almanya temsilcisi Celal Özcan, Kurt ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu. Fatih Çekirge olay yerine de giderek incelemede bulunup, çevredeki vatandaşlardan olay hakkında bilgi aldı. Ali Kurt'un eşi ve iki çocuğunun ise psikolojik destek aldıkları belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ren Nehri Ali Kurt'u Geri Vermiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement