"Romanya Mafyasının Türkiye Yüzü" - Son Dakika
Güncel

"Romanya Mafyasının Türkiye Yüzü"

"Romanya Mafyasının Türkiye Yüzü"

Adrian Mutu'ya Şok Suçlama

16.02.2011 15:40  Güncelleme: 16:08

İtalya'da Serie A takımlarından Fiorentina'da oynayan Rumen forvet Adrian Mutu'nun, Romanya İstihbarat Servisi (SRI)'nin soruşturması kapsamında bir mafya lideriyle irtibatta olduğu ortaya çıkarıldı.

İddialara göre, Nureddin Beinur adındaki mafya lideri Mutu'ya kendisinin "vizyonu" olması karşılığında 50 Bin Euro teklif etti.

Rüşvet ve dolandırıcılık suçlamalarıyla geçen hafta hakkında dava açıldığı belirtilen, Nureddin Beinur'un telefonlarını bir süredir SRI'nin kayıtlarına futbolcu Mutu ile yapılan bir görüşme takıldı.

Buna göre Beinur, Mutu'yu Türkiye'de halihazırdaki bağlantıları için "vizyon" amaçlı kullanmak istediğini söyleyip, "Türkiye'de bir röportaj verirsen 50 Bin Euro ya da Türkiye'deki turistik bir tatil köyünde villan olacak" teklifinde bulundu. Mutu'nun bu teklife olumlu yanıt verdiği belirtildi.

Olayın ortaya çıkması üzerine açıklama yapan Mutu'nun Menajeri Pietro Chiodi, "Sözkonusu telefon görüşmesinde hiçbir iş görüşmesi yok. Sadece önceden tanıdığı birisiyle şakalaşıyordu" savunmasında bulundu. Mutu'nun daha önce de doping kullandığı ve hesap yüzünden bir garsonu dövdüğü gerekçesiyle başı derde girmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Romanya Mafyasının Türkiye Yüzü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement