Saadet Partisi Adayları Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Saadet Partisi Adayları Ziyaretlerine Devam Ediyor

Saadet Partisi Adayları Ziyaretlerine Devam Ediyor

Saadet Partisi Milletvekili Adayları Da Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

11.05.2011 12:51

Saadet partisi milletvekili adayları da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Elazığ Valiliği ve Tarım İl Müdürlüğü'nü ziyaret eden saadet partili adaylar, daha sonra Kuyulu Köyüne gittiler.

Saadet Partisi Elazığ Milletvekili adayları Prof. Dr. Latif ÖZTEK, İbrahim ÖCAL, İbrahim HACIBEKİROĞLU ve FİKRET UYMAZ, İl Başkanı Burhan Sadak ile beraber önce Elazığ Valiliğini ziyaret ederek Vali Muammer EROL ile bir süre sohbet ettiler.

Saadet Partisi Milletvekili adayları Elazığ Valiliği'nden sonra Tarım İl Müdürlüğü'ne giderek Tarım İl Müdürü Rüştü EMİR'i ve müdürlük personelini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Seçim gezilerini Kuyulu Köyü'nde sürdüren Saadet Partisi Milletvekili adayları köyün kahvehanesinde vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini dinlediler.

Ziyaret ettikleri her yerde vatandaşların teveccühüyle karşılaştıklarını belirten Saadet Partisi Milletvekili Adayı Fikret UYMAZ, 12 Haziran seçimleri için destek istedi. Fikret UYMAZ Türkiye'de ahlaki ve sosyal çöküntü yaşandığını, sorunların ancak Milli Görüş iktidarıyla çözülebileceğini söyledi.

Kuyulu köyü sakinlerine hitap eden Milletvekili Adayı Prof. Dr. Latif ÖZTEK, AKP, CHP ve MHP'nin politikalarının birbirinden farklı olmadığını söyleyerek, Saadet Partisi'nin diğer partilerden farklarını sıraladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saadet Partisi Adayları Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement