Sakarya Büyükşehir Belediyesi Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika - Son Dakika
Güncel

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika

Türkiye, 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarına kilitlendi. Sakarya yerel seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Sakarya yerel seçim sonuçları, açılan sandık sayıları ve Sakarya adaylarının aldıkları oy oranları merak edilmeye başlandı. 2019 yerel seçim sonuçları, Sakarya seçim sonuçları ile oy dağılımı anlık ve güncel olarak haberimizde..

31.03.2019 14:41  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin gözü kulağı sonuçlarında. Bugün Sakarya için sandığa giden vatandaşlar, Sakarya Belediye Başkanı'nı belirlemek için oy kullandılar. Şimdi ise yerel seçim sonuçları merakla bekleniyor. Son yerel seçimde vatandaşların tercihi AK Parti'den yana olmuştu. Peki, Sakarya seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Sakarya'da kim önde? Sakarya seçim sonuçları, yerel seçim sonuçları, adayların oy durumlarını merak ediyorsanız işte detaylar...

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2019 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

31 Mart Yerel Seçimi'nde Sakarya Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı adına AK Parti'den Ekrem Yüce yarışacak. Millet İttifakı adına ise İYİ Parti'den Cihan Kolip aday gösterildi. SP'den Fahrettin Abay, DP'den Cengiz Karabaş Sakarya Belediye Başkanlığı için aday oldu.

SAKARYA İLİ İLÇELERE GÖRE YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Sakarya Belediyesi'ne bağlı tüm ilçelerin 31 Mart Yerel Seçimlerdeki son dakika, güncel durumlarını öğrenmek istiyorsanız sayfamızı ziyaret edin.

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

2014 Yerel Seçim sonuçlarına bakıldığı zaman Sakarya'da seçmenlerin tercihlerinin şu şekilde şekillendiğini görüyoruz:

Sakarya'da 2014'de yerel seçimlerde CHP adına Ecevit Keleş, AK Parti adına Süleyman Dişli, MHP adına Ahmet Tufan Demircioğlu aday olmuştu. Seçim sonuçlarına göre AK Parti'den Süleyman Dişli % 57.89 oy oranı ile Sakarya Belediye Başkanlığı'nı kazandı. MHP'den Ahmet Tufan Harmanoğlu ise % 26.78 oy oranı ile ikinci sırada yer aldı. CHP adayı Ecevit Keleş % 9.24 oy oranı ile 3. sırada yerini aldı.

Son Dakika Güncel Sakarya Büyükşehir Belediyesi Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement