Sanatcı Selahattin Alpay'ın Oğlu Atıcılıkta Şampiyon Oldu - Son Dakika
Güncel

Sanatcı Selahattin Alpay'ın Oğlu Atıcılıkta Şampiyon Oldu

Sanatcı Selahattin Alpay\'ın Oğlu Atıcılıkta Şampiyon Oldu

Sanatçı Selahattin Alpay'ın oğlu Birbey Alpay, Türkiye Kulüplerarası Atıcılık Şampiyonası'nın ilk ayağında Türkiye şampiyonu oldu.

01.06.2014 23:16  Güncelleme: 09:16

Erdemli Atış Poligonu'nda yapılan müsabakalarda büyük erkeklerde İstanbul bölgesinden Birbey Alpay, genç erkeklerde Konya bölgesinden Salih Hafız, büyük bayanlarda Bolu bölgesinden Çiğdem Özyaman Özenir, genç bayanlarda Konya bölgesinden Özlem Nur Yıldırım, veteranlarda ise Kütahya bölgesinden Ömer Uygun birincilik kürsüsüne çıktı.

Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle saat 20.30 sıralarında Adana'dan gelen Birbey Alpay'ı babası Atatürk Havalimanı'nda çiçeklerle karşıladı. Şampiyon olduğu için mutlu olduğunu belirten Alpay, " Mersin'de düzenlenen 2014 Türkiye şampiyonasında büyük erkeklerde Türkiye şampiyonu oldum. İkinciliğim vardı, üçüncülüğüm vardı ama birincilik yoktu. Birinci olduğum için çok mutluyum. Takım olarak da Türkiye şampiyonu olduk. "

16 Haziranda Macaristan'da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'nda yer alacaklarını belirten Alpay "125 'te 115 atarak Türkiye şampiyonu oldum. 115 daha vardı. Birde 214 onlarla baraja kaldım ve onları barajı eleyerek kalarak Türkiye Şampiyonu oldum. Amacım 16'sında düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'nda ülkemizin bayrağını göklere çıkarmak. Çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sanatcı Selahattin Alpay'ın Oğlu Atıcılıkta Şampiyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement