Şanlıurfa Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Şubesi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Şubesi Açıldı

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu şubesi açıldıMİLLİ Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Şanlıurfa Şube Başkanlığı düzenlenen törenle açıldı.

21.05.2017 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu şubesi açıldı

MİLLİ Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Şanlıurfa Şube Başkanlığı düzenlenen törenle açıldı.

Genel Başkanlığını Ahmet Kabadayı'nın yaptığı Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Şanlıurfa Şubesi kuruldu. Genel Başkanlığını Ahmet Kabadayı'nın yaptığı Federasyonun Şanlıurfa Şube yönetimi düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı. ŞUTSO Düğün ve kongre merkezinde düzenlenen törene Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, Genel Sekreter Harun Gündoğan, Teşkilat Başkanı Nuri İzci, Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Ay, ile bir çok ilden gelen il başkanları katıldı.

Farklı düşüncelere sahip insanların katılımıyla farklı bir federasyon kurduklarını ifade eden Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, şunları söyledi. "Birlik ve Kardeşlik Federasyonumuz bir sivil toplum kuruluşudur. Federasyonumuz Tunceli'de Kemal Kılıçdaroğlu kadar alevi, Osmaniye'de Devlet Bahçeli kadar Sünni, Diyarbakır'da bir Şehmus kadar Kürt, İzmir'de Kibariye kadar Roman, Trabzon'da Temel kadar Laz, düşüncesiyle kuruldu. Bu ülkenin bütün etnik kökenleriyle ırkı, mezhebi, inancı ve diliyle asla ayrım yapmadan ülkesi ve milletiyle bölünmez bir Türkiye için yola çıktık.ö

Şanlıurfa Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Şubesi Açıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Şubesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement