SEDAŞ Gölcükte Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

SEDAŞ Gölcükte Muhtarlarla Buluştu

SEDAŞ Gölcükte Muhtarlarla Buluştu

SEDAŞ verdiği sözleri yerine getirmenin haklı gururunu yaşadı.

19.11.2013 14:20

SEDAŞ'A MUHTARLARDAN ÖVGÜ VE TEŞEKKÜR

2009 yılında özelleşen ve özel şirket statüsünde kamu hizmeti vermeye devam eden SEDAŞ, İşletme Bakım faaliyetlerinde bakım odaklı çalışmaları ve Dağıtım Varlıklarında yaptıkları kapasite artışı ve yenileme çalışmaları ile enerji altyapısında büyük bir iyileşme sağladı.

SEDAŞ'ın başarılı çalışmaları sonrasında en aza indirgenen elektrik kesinti sayısı ve süreleri, yapılan yatırımlar sayesinde ilçemizde yapılan geniş kapsamlı bir toplantıda, köy ve mahalle muhtarlarından büyük övgü aldı

KATILIM SON DERECE YÜKSEKTİ

Marmara Bölgesi'nde Sakarya, Kocaeli, Gebze, Bolu ve Düzce de toplam 20 bin kilometre karede enerji dağıtım faaliyetini yürüten, SEDAŞ, Gölcük Merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla yapılan toplantıda, bir yıl öncesinde , sorun olarak şirkete bildirilen şikayet, talep ve önerileri yerine getirmenin haklı gururunu yaşadı.

Belediye Sanat Galerisi'nde düzenlenen SEDAŞ ve muhtarlar buluşmasına, SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Kocaeli Vali Yardımcıları Mustafa Ünlüsoy ve Osman Sarı, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ile Köy ve Mahalle Muhtarları ile 15 SEDAŞ yöneticisi katıldı. Gölcük İlçesinde 2.'ncisi düzenlenen toplantıda, Yunus Bekircan,"2010 yılından bu yana devam eden elektrik kesintileri ve arızaları ile bunların en aza indirilmesi için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 5 Mayıs 2012 tarihinde Kongre Sarayı'nda muhtarlarla yapılan toplantıda ne söz verdilerse tek tek yaptıklarını söyleyerek haklı bir gurur yaşadı.

"NE SÖZ VERDİYSEK YAPTIK"

Kocaeli Vali Yardımcısı Ünlüsoy'un Başkanlığında yapılan toplantının açılış konuşmalarını evsahibi sıfatıyla, Gölcük Kaymakamı Yazıcı ile Belediye Başkanı Ellibeş yaptı. Kaymakam ve Başkan, SEDAŞ'a yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür ederek, eksik kalan ve yapılmasını istedikleri çalışmalar hakkında Gölcük'e öncelik tanınmasını istedi. Daha sonra söz alan, SEDAŞ Dağıtım Direktörü Bekircan, 5 Mayıs 2012 tarihinde Gölcük'te yapılan toplantıda, kendilerine aktarılan sıkıntıların tutanak halinde bir rapor haline getirildiğini belirterek, o tarihten bu yana yapılan çalışmalardan bahsederek, "Gölcük halkına ne söz verdiysek hepsini yerine getirdik. Hizmet kalitesini arttırmak üzere projelerimizi uyguluyoruz. Bizim görevimiz sizin isteklerinizi yerine getirmek. Ben bu toplantıya, ekibimle birlikte geldim. Hepsi kendi konularında etkili ve yetkili isimler" dedi.

MUHTARLARDAN SEDAŞ'A TEŞEKKÜR

Toplantıya katılan Gölcüklü Köy ve Mahalle Muhtarları, genel anlamda SEDAŞ'ın yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, SEDAŞ'a teşekkür ettiler. Bazı mahalle ve köy muhtarları, köylerinde ve mahallelerinde eksik gördükleri sorunları anlatarak, tutanak altına alınmasını sağladılar.

Toplantıda söz alan AK Parti İlçe Başkanı Yücel, vatandaşlar tarafından kendilerine gelen şikayetleri anlatarak, çözümü konusunda SEDAŞ'tan yardım beklediğini söyledi
.
Muhtarlar Derneği Başkanı Saral ise, SEDAŞ'ın mahalle ve köy muhtarlarına danışmadan abone yapmaması gerektiğinin altını çizerek, halen eski adresler ile yapılan aboneliklerin sıkıntı yarattığını ve bazen hiç elektrik kullanmayan insanlara yüklü faturalar çıktığını söyledi.

AYGÜN; "HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRAN GİZLİ KAHRAMANLARA DA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

SEDAŞ'ın bilgilendirme toplantısına katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, kendisinin Elektrik Mühendisi olduğunu hatırlatarak, 'SEDAŞ ile etkin iletişim sağlanmasının sonucunda bugün pek çok konuda sorunların çözümlendiğini görmekten bende mutluluk duyuyorum. Diyalog kurulması yoluyla sağlıklı sonuçlar alındığını ve SEDAŞ yöneticilerinin bunda büyük katkısı olduğunu biliyoruz.' Dedi. Vekil, Aygün, "Her şeyi konuşarak, gerekli istişareyi yaparak çözüme kavuşturabiliriz. SEDAŞ ile yaptığımız ve sizlerle bir araya gelinerek yüz yüze etkin iletişim sağlanması çok doğrudur. Çünkü her değişim süresinde bazı sıkıntılar olabilir. Allaha çok şükür 2009 yılından bu yana sorunların büyük bir bölümünü çözdük. Çok ciddi elektrik ve aydınlanma problemimiz yok. Özellikle aydınlatma sorununu ilk olarak önce çözen İl Kocaeli oldu. İnşallah bundan sonra da SEDAŞ ile birlikte yapacağımız çalışmalar ile güzel işlere imza atacağız. 2009 da SEDAŞ'a karşı asık olan suratlarınızın şimdi güleryüzlü olması ve sizlere teşekkürü SEDAŞ'ın doğru yolda olduğunu gösteriyor" diyerek SEDAŞ'a bir teşekkür de kendisinden geldi. Aygün; "Hizmet kalitesini arttıran gizli kahramanlara da ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" dedi. Toplantı günün anısına toplu olarak çekilen fotoğraf ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SEDAŞ Gölcükte Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement