Şehit Babasından Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Şehit Babasından Teşekkür Ziyareti

Şehit Babasından Teşekkür Ziyareti

Başkan Karaosmanoğlu, şehit er Hüseyin Güldal'ın babası Mustafa Güldal ve ailesini misafir etti.

14.12.2011 14:43

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürselli şehidimiz Hüseyin Güldal'ın babası Mustafa Güldal'ı konuk etti. Başkan Karaosmanoğlu'na oğullarının şehit haberini aldıkları andan itibaren kendilerine gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür eden şehit babası Güldal, ''Oğlumuzun şehit olduğu haberini aldığımız andan itibaren bizi hiç yalnız bırakmadınız, hep yanımızda olduğunuz. Bize verdiğiniz desteğe teşekkür etmek için, sizi ziyaret etmek istedik'' dedi.

ŞEHİT BABASI GÜLDAL'DAN ZİYARET

Başkan Karaosmanoğlu'na akrabalarıyla birlikte konuk olan şehit babası Güldal'a, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel de eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu'na sevgiyle sarılan şehit er Hüseyin Güldal'ın babası Mustafa Güldal, ''Allah kimsenin ocağına böyle bir ateş düşürmesin. Herkesin evladı kıymetlidir. Bizimle en başından itibaren çok ilgilendiniz. Çok teşekkür ediyoruz. Bizi hiç yalnız bırakmadınız. Acımızı paylaştığınız ve bizi yalnız bırakmadığınız için, size teşekkür etmeye geldik. Acımızı paylaşarak, hiç yalnız bırakmayarak bizi çok mutlu ettiniz'' ifadesini kullandı.

ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİSİNİZ

Şehit babası, şehit annesi, şehit kardeşi, şehit ailesi olmanın birer madalya olduğuna değinen Başkan Karaosmanoğlu, ''Şehit aileleri, şehitlerimizin bize emanetidir. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da şehit ailelerimizin yanında olmaya, onlara destek vermeye devam edeceğiz'' dedi. Şehit er Hüseyin Güldal, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde düzenlene hain bir saldırıda şehit düşmüştü. Şehidimizin Hakkari'den gelen cenazesini Başkan Karaosmanoğlu, Cengiz Topel Havaalanı'nda karşılamış, şehidimizin naaşını Karamürsel'e taşıyan helikoptere de başka bir helikopterlerle eşlik etmişti. Başkan Karaosmanoğlu, er Hüseyin Güldal'ın şehit olduğu haberini alır almaz, ailesinin Karamürsel Yalakdere'deki evine taziye ziyaretinde bulunmuş, cenaze töreninde de acılı aileyi yalnız bırakmamıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehit Babasından Teşekkür Ziyareti - Son Dakika


Advertisement