Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı

Elazığ'da beton mikserinin çarpması sonucu şehit olan üç polisten Taha Yasin Biçer'in cenazesi toprağa verildi.

05.11.2012 08:59  Güncelleme: 09:50

Elazığ'da uygulama yaptıkları sırada beton mikserinin çarpması sonucu şehit olan 3 polis memurundan Taha Yasin Biçer'in cenazesi memleketi Ağrı'nın Patnos ilçesinde Kürtçe ağıtlarla toprağa verildi.

Elazığ'dan saat 21.00 sularında gelen şehidin cenazesi Patnos ilçesindeki Çifte Minareli Cami'ye getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından şehit Taha Yasin Biçer'in naaşı Patnos Mezarlığı'na tekbirler ve Kürtçe ağıtlarla defnedildi.

Cenaze törenine İlçe Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, 3. Jandarma Alay Komutanı Murat Koçyiğit, Patnos İlçe Emniyet Müdür Vekili Kazım Günay Demiralay, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Işık, şehit polisin Elazığ'dan gelen mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Taha Yasin Biçer'in ailenin tek erkek çocuğu olduğu, annesi ve yedi kız kardeşi, cenazenin gelmesiyle sinir krizleri geçirirken, babaya ise Elazığ'dan 'Şahadet bayrağı' teslim edildi.

Öte yandan şehit olan diğer polislerden Abdullatif Yavuz'un 2003-2010 yılları arasında Patnos'ta görev yaptığı ve şehit olması Patnosluları üzüntüye boğdu.

05.11.2012 08: 33: 22

TSI

NNNN - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement