Şehit Uzman Onbaşı Dualarla Toprağa Verildi Şehit Cenazesinde Çelenk Gerginliği Haberine Ek - Son Dakika
Güncel

Şehit Uzman Onbaşı Dualarla Toprağa Verildi Şehit Cenazesinde Çelenk Gerginliği Haberine Ek

Şehit Uzman Onbaşı Dualarla Toprağa Verildi
Şehit Cenazesinde Çelenk Gerginliği Haberine Ek

Şehit Uzman Onbaşı Dualarla Toprağa Verildi

23.08.2010 00:05

ŞEHİT UZMAN ONBAŞI DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Emrah Yalım'ın cenazesi, Adana'da düzenlenen törenin ardından Kozan İlçesi'ne bağlı Acarmantaş Köyü mezarlığına toprağa verildi.

Şehit için burada düzenlenen törene MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, Adana Emniyet Müdürü Salih Kesmez, Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, Kozan Belediye Başkan Vekili Ahmet Arık, askeri yetkililer ile kurum müdürleri, şehidin yakınları ve yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

'Şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'Kahrolsun PKK' sloganlarının atıldığı mezarlıktaki törende, şehidin eniştesi Mehmet Çetin, cenazenin Çobanpınarı Köyü'ndeki evlerine götürülmemesine tepki gösterdi. Çetin, "Dün akşamdan bu yana bizleri kandırıyorsunuz. Biz burada tören yapılmasını istedik ama bizleri kandırdılar" diye tepki gösterdi.

Kardeşi Şener Yalım ise bu sırada şehidin mezarına atladı. "Benim kardeşim bu vatana şehit gittiyse, annem ve babam kardeşimin yüzünü görecek. Bize kardeşimi gösterin" diye bağıran Şener Yalım, askerler tarafından ikna edilerek mezardan çıkarıldı.

Duaların ardından şehidin cenazesi toprağa verildi. Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Lapanta, şehidin tabutuna sarılı bayrağı öperek, baba Mehmet Yalım'a teslim etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Uzman Onbaşı Dualarla Toprağa Verildi Şehit Cenazesinde Çelenk Gerginliği Haberine Ek - Son Dakika


Advertisement