Sevgiye "Sınır" Yok - Son Dakika
Güncel

Sevgiye "Sınır" Yok

Sevgiye "Sınır" Yok

Başkan Aziz Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet sınırları dışında kalan Belevi'de sevgi gösterileri ve tezahüratlarla karşılandı.

30.05.2011 09:15

İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Belevi beldesinde, yapımına Büyükşehir Belediyesi'nin de katkı koyduğu Cumhuriyet Parkı, Atatürk Anıtı ve düğün salonunun açılışı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da katıldığı törenle yapıldı. Törene İzmir Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu ve Selçuk Kaymakamı Aziz İnci de katıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet sınırları dışında kalmasına rağmen belde halkı tarafından çok sevilen Başkan Aziz Kocaoğlu, Belevi'de coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Genci yaşlısı, kadını erkeğiyle yüzlerce vatandaş Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu'nu görmek için tören alanına geldi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, törende yaptığı konuşmada, 7 yıl önce kendilerine biçtikleri görev çerçevesinde kentin kalkınması yönünde bir rota çizdiklerini belirterek, organik tarımın desteklenmesi, anlaşmalı üretim modelinin geliştirilmesi gibi faaliyetlerin bu düşüncenin bir ürünü olarak ortaya çıktığını söyledi.

Başkan Aziz Kocaoğlu, her bölgenin kendi özellikleri çerçevesinde desteklendiğini vurgulayarak "Hangi bölgede ne varsa; sanayi varsa sanayi, tarım varsa tarım, ticaret varsa ticaret, turizm varsa turizm, sahip olunan bu değerlerin geliştirilmesini hedefledik" diye konuştu. Belevi'nin Büyükşehir Belediyesi hizmet sınırları dışında kalmasına rağmen kısıtlı imkanlara sahip belediyesine gereken maddi ve manevi desteği vermeyi görev bildiklerini ifade eden Başkan Kocaoğlu, beldede yaşanan arıtma problemini çözmek için çalıştıklarını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Belevi beldesinin atık sularının Selçuk ilçesi için kurulacak ileri biyolojik arıtma tesisine bağlanacağın müjdesini de verdi.

Belevi Gölü kurtulacak

Bölgedeki doğal yaşamın en önemli unsurlarından biri olan Belevi Gölü'nün durumuna da değinen Başkan Aziz Kocaoğlu, belli dönemlerde kuruma tehdidiyle karşılaşan gölün korunması için çalışma yapılacağını söyledi. Konuyla ilgili Belevi Belediye Başkanı ve Vali Yardımcısı ile görüşme yaptıklarını dile getiren Başkan Kocaoğlu, Belevi'nin gelişimine katkıda bulunacak bir projeyi hayata geçireceklerini açıkladı.

İzmir Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu ise İzmir'in saklı cenneti Belevi'nin turizm açısından daha önemli bir yer alması gerektiğini belirterek, başta İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Valilik olmak üzere beldedeki imkanların daha iyi bir noktaya ulaşması için çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.

Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık da görevde oldukları 2 yıl içinde beldede önemli hizmetler yapıldığını, halkın desteği devam ettiği sürece bu hizmetlere yenilerinin ekleneceğini söyledi.

Başkan Kocaoğlu ve davetliler daha sonra sırasıyla Atatürk Anıtı, Cumhuriyet Parkı ve düğün salonunun açılışını belde halkıyla birlikte yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevgiye 'Sınır' Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement