Şezlongda Güneşlenen Alman Turist Fenalaşıp Öldü - Son Dakika
Güncel

Şezlongda Güneşlenen Alman Turist Fenalaşıp Öldü

Şezlongda Güneşlenen Alman Turist Fenalaşıp Öldü
17.09.2018 17:23

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde denizden çıkıp güneşlenmek için şezlonga uzanan Alman Hans Joachtm (68), kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde denizden çıkıp güneşlenmek için şezlonga uzanan Alman Hans Joachtm (68), kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Almanya'dan Alanya'ya tatile gelen Hans Joachtm, önceki gün öğle saatlerinde serinlemek için Türkler Mahallesi'ndeki sahilde denize girdi. Bir süre yüzdükten sonra güneşlenmek için şezlonga uzanan Hans Joacthm fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Hans Joacthm'a ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Hans Joacthm kurtarılamadı.

Hans Joacthm'ın cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şezlongda Güneşlenen Alman Turist Fenalaşıp Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement