Silopi - PKK'lılar Silopi?de Yüksek Gerilim Hattına Bomba ile Saldırdı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Silopi - PKK'lılar Silopi?de Yüksek Gerilim Hattına Bomba ile Saldırdı

Silopi - PKK\'lılar Silopi?de Yüksek Gerilim Hattına Bomba ile Saldırdı
28.08.2015 14:58

PKK'lılar Silopi'de yüksek gerilim hattına bomba ile saldırdı ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde PKK'lılar termik santral elektrik hattına yerleştirdikleri bombayı uzaktan kumanda ile patlatarak saldırı düzenledi.

PKK'lılar Silopi'de yüksek gerilim hattına bomba ile saldırdı

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde PKK'lılar termik santral elektrik hattına yerleştirdikleri bombayı uzaktan kumanda ile patlatarak saldırı düzenledi.

Silopi'nin Çukurca Köyü'nün 1 kilometre ilerisinden geçen Silopi Elektrik AŞ.?ye ait elektrik nakil hattına PKK'lılar tarafından uzaktan kumandalı bombalı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası elektrik direği yan yatarken, daha önce de aynı elektrik nakil hattına farklı tarihlerde 2 ayrı saldırı daha düzenlemişti. Olayın ardından jandarma ekipleri eylemi gerçekleştiren PKK'lıların yakalanması için bölgede çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silopi - PKK'lılar Silopi?de Yüksek Gerilim Hattına Bomba ile Saldırdı - Son Dakika


Advertisement