Azerbaycan'ı ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kafilesinde Sinan Oğan da yer alıyor - Son Dakika
Güncel

Azerbaycan'ı ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kafilesinde Sinan Oğan da yer alıyor

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan, kararıyla eleştirilerin hedefinde yer almıştı. Duruşunun her zaman arkasında olacağını belirten Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yarınki Azerbaycan ziyaretinde eşlik edecek.

12.06.2023 13:51  Güncelleme: 14:05

14 Mayıs'ta gerçekleşen cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 5.1 oy alan Sinan Oğan, 2. tur seçiminde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek verme kararı almıştı. Kararı nedeniyle eleştirilerin hedefinde yer alan Oğan geri adım atmamış, hatta seçim zaferinin kutlandığı akşam Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında yer almıştı.

ERDOĞAN'A EŞLİK EDECEK

Oğan, yarın da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Azerbaycan ziyaretinde kendisine eşlik edecek. Oğan'ın iki ülke arasında gerçekleşecek heyetler arası görüşmelerde yer alması bekleniyor.

Sinan Oğan, Azerbaycan seyahatinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik edecek

AZERBAYCAN'LA İLİŞKİLERE HAKİM

"Azerbaycan'da Ekonomik ve Mali Sektörün Yapısal Analizi" başlıklı tez ile yüksek lisansını tamamlayan, Azerbaycan'ın bağımsızlığı sonrasında bir süre Elçibey'in Cumhurbaşkanlığı ofisinde çalışan Oğan; 1992 ile 2000 yılları arasında Azerbaycan'da Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı Türk Dünyası İşletme Fakültesi'nde Dekan Vekilliği ve Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. Aynı dönem TİKA Azerbaycan temsilciliği görevini de eş zamanlı yürüttü.

Azerbaycan\'ı ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın kafilesinde Sinan Oğan da yer alıyor

Son Dakika Güncel Azerbaycan'ı ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kafilesinde Sinan Oğan da yer alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ekrem Korkmaz: Ne güzel insanlar,keşke herkes ülkesi için böyle çalışma yapsa. 13 6 Yanıtla
  • güneş güneş: yakışır 4 1 Yanıtla
  • Erhan Yılmaz: Sinan Başkan 3 1 Yanıtla
  • Ali Usda: Amanda gıdı gıdı. Sevinçten uçacak. 1 0 Yanıtla
  • Murat Sarıal: türkiye için kafkaslar türk dünyası avrupadan daha önemlidir. birlikten güç dogar. bir elin hiçbirşeyi yok, iki elin sesi var. 1 0 Yanıtla

Advertisement