Sivas ve Tokat'ta Van İçin Kan Bağışı - Son Dakika
Güncel

Sivas ve Tokat'ta Van İçin Kan Bağışı

Sivas ve Tokat\'ta Van İçin Kan Bağışı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde (GOPÜ) Van depreminde yaralananlar için kan bağışı kampanyası düzenlendi.

26.10.2011 18:55

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi(CÜ) ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde (GOPÜ) Van depreminde yaralananlar için kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Van'da meydana gelen deprem sonrası bölgeye gönderilmek üzere Sivas'ta CÜ, Tokat'ta ise GOPÜ kan bağışı kampanyası düzenledi. CÜ personel yemekhanesi balo salonunda düzenlenen kan bağışında Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş öğrencilerle birlikte Kızılay'dan gölen görevliler yardımıyla kan bağışında bulundu. Kampanyaya öğrenciler ilgi gösterdi. GOPÜ Spor salonunda düzenlenen kan bağışına da çok sayıda öğrenci katıldı.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin'de kan bağışında bulunmak için öğrencilerle birlikte kuyruğa girdi. Sırası geldikten sonra kan bağışında bulunan Rektör Şahin, öğrencilerin toplumsal dayanışma en güzel örneği verdiğini söyledi. Kendisini rutin bir şekilde kan verdiğini belirten Rektör Şahin, "Van'da meydana gelen deprem nedeni ile zor günler yaşayan vatandaşların yaralarını sarmak için insanlarımız büyük gayret sarf ediyor. Bu anlamda Gaziosmanpaşa Üniversitesi olarak katkıda bulunmayı bizde arzu ettik." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas ve Tokat'ta Van İçin Kan Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement