Son Dakika | Moloz altında kalan kedi için itfaiyecilerden iş makinesiyle kurtarma çalışması - Son Dakika
Güncel

Son Dakika | Moloz altında kalan kedi için itfaiyecilerden iş makinesiyle kurtarma çalışması

Gelen son dakika haberlerine göre Moloz altında kalan kedi için itfaiyecilerden iş makinesiyle kurtarma çalışmasıBİNGÖL'ün Genç ilçesinde, işçilerin inşaat alanındaki moloz altında kaldığını fark ettiği kedi, itfaiye ekiplerince iş makinesiyle yürütülen çalışmayla kurtarıldı.

22.03.2021 12:12  Güncelleme: 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Moloz altında kalan kedi için itfaiyecilerden iş makinesiyle kurtarma çalışması

BİNGÖL'ün Genç ilçesinde, işçilerin inşaat alanındaki moloz altında kaldığını fark ettiği kedi, itfaiye ekiplerince iş makinesiyle yürütülen çalışmayla kurtarıldı.

Genç ilçesindeki inşaat alanında çalışan işçiler, kedinin moloz altında kaldığını gördü. İşçilerin ihbarıyla inşaata gelen itfaiye ekipleri, başlattıkları çalışmayla kısa sürede kediyi sıkıştığı yerde çıkardı. Yapılan kontrolde, kedinin yarası olmadığı anlaşıldı.

İş makinesi, kazma ve kürek ile kurtarma çalışması yürüttüklerini belirten Genç Belediyesi'nin itfaiye görevlisi Muzaffer Aktekin, "Alanda çalışma yapan işçiler tarafından ihbar geldi. Olay yerine gittiğimizde, çalışma yapılan alana moloz dökülmüştü. Çökme olmaması için tavan güçlendirmesi yaptık. Gerekli tedbirleri aldıktan sonra iş makinesi ve kazma kürekle kediye ulaştık. Çok korkmuştu ama yaralanmamıştı. Herhangi bir sorun oluşmadan kediyi kurtarıp doğaya saldık" dedi.

Son Dakika | Moloz altında kalan kedi için itfaiyecilerden iş makinesiyle kurtarma çalışması
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son Dakika | Moloz altında kalan kedi için itfaiyecilerden iş makinesiyle kurtarma çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement