Sony ile, Wimbledon Heyecanı 3 Boyutlu Yaşandı - Son Dakika
Güncel

Sony ile, Wimbledon Heyecanı 3 Boyutlu Yaşandı

Sony ile, Wimbledon Heyecanı 3 Boyutlu Yaşandı

Sony, "Wimbledon'ı daha önce hiç görmediğiniz gibi görmeye hazır olun" dedi

06.07.2011 14:47

Sony, " Wimbledon'ı daha önce hiç görmediğiniz gibi görmeye hazır olun" dedi, 2 – 3 Temmuz Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilen Wimbledon Tenis Turnuvası Bayanlar ve Erkekler Final Maçları'nı 3D'yetaşıdı. facebook.com/sonyeurasia sayfasını takip edenler arasından 10 şanslı çift de Kanyon Cinebonus Sinemaları'nda gerçekleştirilen özel gösterimleri izleme fırsatı yakaladı.

Sony, geçtiğimiz haftalarda, Wimbledon Tenis Turnuvası'nın resmi haklarının sahibi asırlık tenis kulübü All England Lawn işbirliği ile çok sayıda büyük küresel yayıncı ve sinema salonunun, Wimbledon 2011 erkekler yarı final, erkekler final ve bayanlar final maçlarının dünyanın birçok ülke ve bölgesinde üç boyutlu yapımını yayınlayacağı ve ekranlara taşıyacağını açıklamıştı. Sony, bu ortaklık ile dünyanın en önemli tenis şampiyonasına, 3 boyutlu Full HD kalitesinin ayrıcalıklarını getirerek, bugüne kadar eşi görülmemiş bir derinlik ve gerçekçiliğin yanı sıra neşe ve heyecan kattı.

Tenisseverler 3 boyutlu şampiyona heyecanı yaşadı

Davetlilere ek olarak 10 tenissever çift de , facebook.com/sonyeurasia sayfasından katılım şansı yakalayarak, 2 ve 3 Temmuz 2011 tarihlerinde gerçekleştirilen Wimbledon Tenis Turnuvası Bayanlar ve Erkekler Final Maçları'nı, Sony'nin katkıları ve Real D 3D farkı ile izleme fırsatı yaşadı. Sony, Wimbledon'u nefes kesici 3 boyutlu görüntülerle canlı yayımlayarak, her bir vuruşu daha da büyük detaylar ile sundu. Bu sayede de şampiyonadaki hareket ve atmosferi bugüne kadar hiç olmadığı kadar çok seyirciyle paylaşmış oldu. Gösterimler, Kanyon Cinebonus Sinemaları'nda gerçekleştirildi.

22 ülke ve bölgede halka açık gösterimler de yapıldı

Wimbledon'un Birleşik Krallık, İrlanda, İspanya, İtalya, Norveç, Yunanistan, Türkiye, Portekiz, Belçika, Almanya, Avusturya, ABD, Kanada, Çin, Hong Kong, Endonezya, Brezilya, Şili, Kolombiya, Ekvator, Peru ve Uruguay'ın aralarında bulunduğu toplam 22 ülke ve bölgedeki 170'ten fazla ekranda üç boyutlu olarak halka açık canlı gösterimler yapıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sony ile, Wimbledon Heyecanı 3 Boyutlu Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement