Süleyman Şah Operasyonunda 1 Asker Şehit Düştü - Son Dakika
Güncel

Süleyman Şah Operasyonunda 1 Asker Şehit Düştü

Süleyman Şah operasyonu sonrası yapılan tahliye sırasında yaşanan trafik kazasında 1 askerimiz şehit düştü.

22.02.2015 07:38  Güncelleme: 14:40

Türkiye'nin ülke dışındaki tek toprağı olan Süleymanşah Saygı Karakolu'nda görev yapan personelin tahliyesi sırasında bir asker şehit oldu. Şehit olan askerin, astsubay Halit Avcı olduğu öğrenildi.

TRAFİK KAZASINDA ŞEHİT DÜŞTÜ

Yetkililerden elde edilen bilgilere göre, muhabere astsubayı olarak görev yapan Halit Avcı, tahliye operasyonu sırasında yaşanan trafik kazasında şehit düştü.

ŞEHİDİN MEMLEKETİ

Şehit astsubay Avcı'nın Trabzon Maçka nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. Şehidin cenazesinin nerede defnedileceği ise henüz belli olmadı.

ERDOĞAN 'ŞEHİT'İN AİLESİNİ ARADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şah Fırat operasyonu sırasında kaza sonucu hayatını kaybeden Başçavuş Halit Avcı'nın ailesini telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehidin babası Mustafa Avcı'yı telefonla arayarak başsağlığı dileklerini iletti. Halit Avcı'nın hayatını kaybetmesinden derin üzüntü duyduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit babasıyla yaptığı telefon görüşmesinde, merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına ise sabır ve metanet dileğinde bulundu.

Baba Mustafa Avcı'nın, bu kederli günlerinde aileyi bizzat arayarak acılarını paylaşmasından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ettiği belirtildi.








Süleyman Şah Operasyonunda 1 Asker Şehit Düştü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Süleyman Şah Operasyonunda 1 Asker Şehit Düştü - Son Dakika


Advertisement