Sunexpress, İzmir'den Roma ve Milano Uçuşlarına Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Sunexpress, İzmir'den Roma ve Milano Uçuşlarına Başlıyor

Sunexpress, İzmir\'den Roma ve Milano Uçuşlarına Başlıyor

Esma Çakır - Roma / DHA TÜRK Hava Yolları (THY) ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress, 1 Mayıs'ta İzmir'den Roma ve Milano'ya direk uçuşlara başlıyor.

29.04.2015 10:06

Esma Çakır - Roma/ DHA

TÜRK Hava Yolları (THY) ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress, 1 Mayıs'ta İzmir'den Roma ve Milano'ya direk uçuşlara başlıyor. 2012 yılında İzmir'i HUB (aktarma merkezi) ilan eden ve her geçen gün buradaki uçuş ağını genişleten SunExpress, 2015 yaz sezonunda İzmir'den başlatacağı 5 yeni dış hattan ikisi olan, Roma ve Milano'ya 1 Mayıs'ta uçmaya başlayacak. 25'inci yılını kutlayan Sunexpress, uçuşların Fiumicino Uluslararası Havalimanı'na yapılacağı Roma destinasyonunun tanıtımını, SunExpress Satış ve Pazarlama Müdürü Manuel Schürholz, Sunexpress İletişim ve İşbirliği Birimi Müdürü Christina Meier ve Roma Havalimanları (ADR) Rota Geliştirme Müdürü Federico Scriboni'nin katıldığı bir basın toplantısıyla gerçekleştirdi. Christina Meier, anlaşma yapmaktan çok memnun olduklarını söylediği Fiumicino Havalimanı'nın kendileri için, Roma ve İzmir gibi Akdeniz'in iki antik kentini birbirine bağlayacak olan önemli bir partner olduğunun altını çizdi. Meier, "Bu uçuşların, İtalya'dan Türkiye'ye yönelik hem iş hem de turizm trafiğini artıracağına inanıyoruz" dedi. WI-FI ERİŞİMİ

Manuel Schürholz ise, " Ege'nin İncisi" diye anılan İzmir'de, gerek kültür, gerek tarih ve gerekse de iş dünyası açısından İtalyanlar için keşfedilecek birçok şey olduğuna dikkat çekti.

Schürholz biletlerin, SunEko, SunClassic ve SunPremium seçenekleri ile satışa sunulacağını, kablosuz platformlar için WI-FI özellikli cihazlara içerik akışı sağlanacağını da belirtti.

Schürholz, karşılıklı uçuşların Pazartesi ve Cuma günleri olmak üzere haftada iki kez yapılacağı, tek yön bilet için en düşük fiyatın 59,99 Euro, en fazla ise 300 Euro olacağı bilgisini de paylaştı.

Schürholz ayrıca, önümüzdeki yaz sezonu tahmini yolcu hedefini 19 bin olarak açıkladı.

"BU DESTİNASYON UZUN ZAMANDIR BEKLENİYORDU"

Federico Scriboni ise, Sunexpress'in Roma Havalimanı'na gelişini büyük memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek, İzmir'in İtalyanlar için çok popüler bir şehir olduğunu ve bu destinasyonun uzun zamandır beklendiğini söyleyerek, "Bu destinasyonun başarı kaydedeceğine inanıyorum" dedi. Türkiye'nin popüler tatil yörelerinden Avrupa'ya tarifeli ve charter uçuşlar düzenleyen SunExpress, İtalya'da Milano ve Roma'dan sonra, Belçika'da Brüksel, Fransa'da Toulouse ve İngiltere'de Londra'ya da uçmaya başlayacak.

2015 yaz sezonuyla beraber İzmir'den uçtuğu ülke sayısını 12'ye çıkaracak olan SunExpress, İzmir'i, Fransa, Avusturya, Belçika, İsviçre, Almanya, Danimarka, Finlandiya, İngiltere, İtalya, Hollanda, Norveç ve İsveç'e direkt tarifeli seferlerle bağlıyor.

SunExpress, bugüne kadar 65 milyon yolcu taşıdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sunexpress, İzmir'den Roma ve Milano Uçuşlarına Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement