Tanju Okan Ölümünün 16. Yılında Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika
Güncel

Tanju Okan Ölümünün 16. Yılında Mezarı Başında Anıldı

Tanju Okan Ölümünün 16. Yılında Mezarı Başında Anıldı

Tanju Okan, ölümünün 16.yılında Urla Belediyesi ve İzmir'i sevenler Platformu tarafından düzenlenen programla mezarı başında anıldı.

23.05.2012 19:18

Tanju Okan, ölümünün 16. yılında Urla Belediyesi ve İzmir'i sevenler Platformu tarafından düzenlenen programla mezarı başında anıldı.

Tanju Okan'ın 16. ölüm yıldönümü nedeniyle, Urla İskele Mezarlığı'ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi. Anma töreninde İstanbul'dan gönderilen mevlit şekerleri dağıtılırken; Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından Okan'ın yakınları ve sevenleri mezara çiçekler bıraktı.

Anma töreninin ikinci bölümü, Urla İskele Mahallesindeki Tanju Okan Parkı'nda gerçekleştirildi. Buradaki etkinlikte ünlü ses sanatçısının anıları anlatıldı. İzmir'i Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu, Okan zamanında Urla'da yaşayan herkesin mutlaka onunla bir anısının olduğunu, sanatçının çok sosyal ve mütevazi bir kişi olduğunu söyledi.

Manisa Vali Muavini Yüksel Ayan, Okan'ın sanatçı kişiliğinden bahsederek, onun birçok eşyasının kendisinde bulunduğunu ve gerekirse Urla' da açılacak bir Tanju Okan anı evine verebileceğini söyledi.

Anma etkinliklerine İzmir'i Sevenler Platformu Başkanı Sancar

Maruflu,Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, Manisa Vali Yardımcısı Yüksel Ayan,Gazeteci Yazar

Öcal Uluç ve sanatçılar, Okan'ın yakınları ve sevdikleri katıldı.

Törene katılanlara, Tanju Okan için döktürülen lokmalar dağıtıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tanju Okan Ölümünün 16. Yılında Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement