Taşeron İşçilerin Kadro Başvuruları Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Taşeron İşçilerin Kadro Başvuruları Yapıldı

Taşeron İşçilerin Kadro Başvuruları Yapıldı

Kütahya’nın Pazarlar Belediyesi bünyesinde çalışan 9 taşeron işçinin, kadroya geçişi için müracaatlar tamamlandı.

05.01.2018 11:24

Kütahya'nın Pazarlar Belediyesi bünyesinde çalışan 9 taşeron işçinin, kadroya geçişi için müracaatlar tamamlandı.

Taşeron işçilerin kadroya geçiş başvurularını bizzat Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan aldı.

Pazarlar Belediyesi bünyesinde çalışan 9 işçi için resmi süreç başlatıldı. Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, kadroya geçiş için müracaatları kabul etti. Yıllarca taşeron olarak çalışan işçiler ise büyük sevinç yaşadı. SGK kaydı, adli sicil raporu, sabıka kaydı, fotoğraf, ve diploma örneği ile başvuruları kabul edilen işçiler, daha sonra yazılı ve sözlü sınava tabii tutulacak. Sınavda başarılı olanlar ise, güvenlik soruşturmasının ardından kadrolu olarak çalışmaya devam edecek.

Kadro başvurusunu aldığı işçilerin sevincini paylaşan Başkan Erdoğan, "Hem taşeronlar, hem ülkemiz hem de kurumlarımız açısından faydalı olacağını, daha sistemli bir çalışma yapılacağını düşünüyorum. Biz bünyemizde çalışan arkadaşlarımızla taşeron iş veren şeklinde değil, birlikte iş yapan anlayışla bu işi yürütüyorduk. Bu sistemle bunun daha rahat olacağını, verimli olacağını düşünüyorum. Bu bakımdan müracaatları yapan arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Biz müracaat eden tüm işçi kardeşlerimizin müracaatlarını alıyoruz. Bir çok vatandaşımız yazılıya takılıyor. Yetkililer defaatle zor bir sınav olmadığını söyledi. İşini seven çalışa, çalışmak isteyen bu sınavlarını rahatlıkla geçer" dedi.

Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde görevli Ramazan Karakaş duyduğu sevinci anlattı. Karakaş, "SGK kağıdı, sicil dokümanı, sabıka kaydı, beş adet fotoğraf, diploma örneği isteniyor. Bizim açımızdan çok güzel bir olay. Güzel bir duygu yaşıyoruz şuanda. Devletimizden Allah razı olsun, bizi taşerondan kurtardı, çok mutluyuz" diye konuştu.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Taşeron İşçilerin Kadro Başvuruları Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement