Taziye Çadırında Cuma Namazı - Son Dakika
Güncel

Taziye Çadırında Cuma Namazı

Taziye Çadırında Cuma Namazı

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde 5 gün önce çıkan olaylar sırasında hayatını kaybeden BDP'li Van İl Genel Meclisi üyesi Yıldırım Ayhan için taziye çadırı kurulup mevlit okutuldu.

02.09.2011 15:56

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde 5 gün önce çıkan olaylar sırasında hayatını kaybeden BDP'li Van İl Genel Meclisi üyesi Yıldırım Ayhan için taziye çadırı kurulup mevlit okutuldu. Taziye çadırına Abdulah Öcalan ve sözde PKK flamaları asılırken, BDP tarafından başlatılan eylem kapsamında burada cuma namazı da kılındı.

Taziye ve sivil cuma için BDP'liler Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan Nanyemez Camii yanında toplandı. Buradan yürüyerek taziye çadırının kurulduğu yere geçen BDP'liler ilk önce vaazı dinledi. Daha sonra taziye çadırının kurulduğu yerde cuma namazı kılındı. Çadırda Abdullah Öcalan ile Yıldırım Ayhan'ın fotoğrafları ile sözde PKK flamalarının asılı olması dikkat çekti. Emekli imam Abdullah Atlı'nın kıldırdığı namaz sonrası Yıldırım Ayhan için mevlit okutuldu. Toplanan kalabalık olaysız dağıldı. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taziye Çadırında Cuma Namazı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement