TDV, Kerkük'te ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı ve toplu iftar düzenledi - Son Dakika
Güncel

TDV, Kerkük'te ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı ve toplu iftar düzenledi

TDV, Kerkük\'te ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı ve toplu iftar düzenledi

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Irak'ın Kerkük kentinde ihtiyaç sahibi 175 aileye gıda yardımında bulundu ve 200 kişiye toplu iftar yemeği verdi. TDV Kriz Bölgeleri İnsani Yardım Sorumlusu Mahmut Temelli, Ramazan çalışmaları kapsamında Kerkük'teki kardeşleriyle buluşmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Gıda kolisi içerisinde pirinç, makarna, un, sıvı yağ, fasulye, salça, şeker, hurma ve çay bulunuyor.

21.03.2024 01:29  Güncelleme: 01:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Irak'ın Kerkük kentinde ihtiyaç sahibi 175 aileye gıda yardımında bulundu, 200 kişiye toplu iftar yemeği verdi.

AA muhabirine konuşan TDV Kriz Bölgeleri İnsani Yardım Sorumlusu Mahmut Temelli, her yıl olduğu gibi gönül coğrafyası olarak nitelendirdikleri ülkelerdeki kardeşleriyle bir araya geldiklerini söyledi.

Ramazan çalışmaları kapsamında Irak'ın Kerkük kentindeki kardeşleriyle buluşmaktan mutluluk duyduklarını aktaran Temelli, Kerkük'te gıda yardımının yanında toplu iftar verdiklerini bildirdi.

Kerkük'ün Esra Mafkudin semtinde 175 aileye gıda kolisi dağıttıklarını belirten Temelli, semtteki Adil Camisinde de yaklaşık 200 kişiye toplu iftar verdiklerini dile getirdi.

Temelli, gıda kolisinin pirinç, makarna, un, sıvı yağ, fasulye, salça, şeker, hurma ve çaydan oluştuğunu aktardı.

Kerkük'te gıda kolisi dağıtımlarının dört beş gün devam edeceğini belirten Temelli, toplu iftar çalışmalarının da olacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TDV, Kerkük'te ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı ve toplu iftar düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement