Tecavüz Mağduru Ailenin Adli Tıp Raporu Öfkesi - Son Dakika
Güncel

Tecavüz Mağduru Ailenin Adli Tıp Raporu Öfkesi

Tecavüz Mağduru Ailenin Adli Tıp Raporu Öfkesi

Baba İ. G. Kızına Tecavüz Ettiğini Öne Sürdüğü Şüphelinin Komşusu Olmasından Dolayı Hergün Yüzyüze Baktıklarını ve Bunun Büyük Bir Utanç Olduğunu Söyledi.

14.12.2010 19:22

Adapazarı'nda 3 ay önce 29 yaşındaki özürlü kızlarının komşuları tarafından tecavüze uğradığını öne sürerek Cumhuriyet Savcılığı'na başvuran ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan şüpheliden, karşılaştırma için alınan sperm örneği raporunun Ankara Adli tıp Kurumu'ndan hala gelmemesi ailenin tepkisini daha da arttırdı. Baba İ. G. kızına tecavüz ettiğini öne sürdüğü şüphelinin komşusu olmasından dolayı hergün yüzyüze baktıklarını ve bunun büyük bir utanç olduğunu söyledi.

Alınan bilgilere göre 10 Eylül'de özürlü kızları İ.G. ve H.G. ile birlikte yaşayan İ. G. Ramazan Bayramının birinci günü bayramlaşmak üzere özürlü kızları 29 yaşındaki özürlü kızları H.G.'yi üst katta oturan komşularına bırakarak, Yazlık Mahallesi'ne akraba ziyaretine gittiklerinde, komşularının evine ziyarete gelen gelen akrabaları E.Y.'nin kızlarına cinsel taciz ve istismarda bulunduğunu öne sürerek polise başvurdular. Şikayet üzerine gözaltına alınan E.Y. olaydan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, özürlü kızın üzerinde bulunan sperm örnekleri de Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Karşılaştırma için E.Y. den de örnek alındı. Ancak Adli Tıp Kurumu'ndan 3 aydır sprem örneklerinin şüpheliye ait olup olmadığına dair rapor gelmedi.

Baba İ. G. şüpheli E.Y. ile aynı mahallede oturduklarını belirterek öfke içinde şunları söyledi:

"Kızım emniyette 2 kez, 6 kişinin arasından zanlıyı teşhis etti. Ancak delil yetersizliğinden bu kişi serbest bırakıldı. Şimdiye kadar buralarda görünmüyordu. Tekrar mahalleye gelmiş. Bu beni çok rahatsız etti. Onunla karşı karşıya gelip farklı bir şey gelişirse bunun sorumlusu kim olacak. Ben bir insanım ve nereye kadar sabredeceğim. Bazı şeylerden endişe duyuyorum. Bir an önce raporun gelmesini, eğer bu kişi suçlu ise adaletin yerini bulmasını istiyorum."

Anne Ü.G. ise çocuğunun başına gelen olaydan dolayı büyük üzüntü duyduğunu ve çok yıprandığını belirtti. Çocuğunun yanı sıra kendisinin de psikolojik tedavi gördüğünü, ayrıca, sıkıntı sebebiyle midesinden de rahatsızlandığını belirterek "Hiç huzurlu değilim. Bu adam hala dışarıda geziyor. 3 aydır bu mesele çözümlenemedi. Bu, bana seneler gibi geliyor. Bir an evvel adaletin yerini bulmasını istiyorum. Çok huzursuzum. Çok yıprandık. Sinirlerim çok bozuk. 29 yıldır çocuklarımı sadece 1,5 saat birisine emanet ettim. Başımıza bu iş geldi." diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tecavüz Mağduru Ailenin Adli Tıp Raporu Öfkesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement