Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, 'Yılın Kareleri 2023' oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, 'Yılın Kareleri 2023' oylamasına katıldı

Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, \'Yılın Kareleri 2023\' oylamasına katıldı

Ahmet Hacıoğlu, Türkiye ve dünya gündemini etkileyen fotoğrafların yer aldığı oylamada seçtiği fotoğrafları açıkladı. Deprem, Gazze, çevre ve yaşam, haber ve spor kategorilerindeki fotoğraflara oy verdi.

09.01.2024 10:58  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri 2023" oylamasına katıldı.

Hacıoğlu, Türkiye ve dünya gündemini etkileyen, önemli uluslararası medya organlarında sıkça kullanılan en etkileyici seçkideki 5 kategoride sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

" Deprem: Umut" adıyla oylamaya sunulan seçkiden Halil Fidan'ın "Adı: Enkaz" fotoğrafına oy veren Hacıoğlu, İsrail yönetiminin savaş suçu niteliğindeki saldırıları hakkında delil kabul edilerek tarihe not düşen " Gazze: Kanıt" kategorisinden ise Mustafa Hassona'nın "Fosfor" fotoğrafını seçti.

"Çevre ve yaşam" kategorisinde Sidar Can Eren'in "Yoldaş", "Haber" kategorisinde Ali Atmaca'nın "İstikbal göklerde" fotoğraflarını seçen Hacıoğlu, "Spor" kategorisinde ise Özgün Tiran'ın "Er meydanında" fotoğrafına oy verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, 'Yılın Kareleri 2023' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement