Tektaş Saatçilik, 2017 son koleksiyonlarının tanıttı - Son Dakika
Güncel

Tektaş Saatçilik, 2017 son koleksiyonlarının tanıttı

Tektaş Saatçilik, 2017 son koleksiyonlarının tanıttı

Ankaralı iş adamları, TÜGİAD Ankara Şubesi ve Tektaş Saatçilik ve Mücevher Grubu'nun özel davetinde bir araya geldi.

05.05.2017 09:43  Güncelleme: 09:46

İsviçre'nin en değerli ve prestijli saat markalarından Audemars Piguet, Chopard, Patek Philippe markalarının Türkiye'deki tek ve resmi distribütörü olan Tektaş Saatçilik ve Mücevher Grubu birbirinden değerli ve eşsiz saatlerin yer aldığı 2017 koleksiyonlarını Ankaralıların beğenisine sundu.

Türkiye Genç İş adamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi ev sahipliğinde Divan Çukurhan'da gerçekleşen ve Patek Philippe, Chopard, Audemars Piguet gibi ünlü markaların ürünlerinin sergilendiği özel geceye AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, STK Başkanları, TÜGİAD üyeleri ve iş adamları katıldı. Yoğun ilginin olduğu gecenin açılışını gerçekleştiren TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman girişimciliğin önemine ve markalaşmanın değerine vurgu yaparken, "TÜGİAD olarak girişimciliği yaptığımız her çalışmada, her fırsatta desteklemek için gayret gösteriyoruz. Bizden sonra gelecek olan yeni nesillere girişimcilik alanında yol göstermek, onlara yeni perspektifler sunmak için çaba harcıyoruz. Bu kapsamda Ankara'da eksikliğini duyduğumuz önemli markaların da daha iyi tanınması gerektiğini düşünüyoruz. Bunun için de bu özel etkinlikte Tektaş Saatçilik Grubu ile bir araya geldik. Shelly Hanım'la yaptığımız görüşmelerde üniversite çağlarında henüz iş hayatına atılmadan İsviçre'de göstermiş olduğu girişimcilik serüvenini dinledik ve çok etkilendik. Bu güzel girişimcilik hikâyesinin Ankaralılar tarafından bilinmesi gerektiğini düşündük. Tektaş Saatçilik Grubu'nu oluşturan, ülkemize böyle bir markayı kazandıran Shelly Hanım'la Ankara'da bir arada olmak istedik, bu başarı serüveninin örnek olmasını istedik. Aynı zamanda bu önemli, neredeyse sanat eseri sayılan parçaları da sergilemek istedik. Bu vesileyle TÜGİAD Ankara Şubesi olarak Tektaş ile birlikte bu geceyi düzenledik" dedi.

Ovadia: "Temsil ettiğimiz markaların arkasında olan tarihi miras çok önemli"

Tektaş Saatçilik ve Mücevher Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Shelly Ovadia böyle bir sergiyi Ankara'da gerçekleştirmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Ovadia "Bizim için burada sizlerle birlikte olmak büyük onur. Temsil ettiğimiz markaların arkasında olan tarihi miras, araştırmacılık, endüstriyel gelişim, kültür, el emeği, sanat çok önemli. Eğer sizlere biraz saat dünyamızı anlatabildiysek ne mutlu bize. Bize bu kadar dostane davrandığınız için, ailenize kabul ettiğiniz için şirketim ve şahsım adına teşekkür ederim" diye konuştu.

ŞEHNAZ SAM GECEYE RENK KATTI

Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede ünlü sanatçı Şehnaz Sam sahne alarak sevilen şarkılarını seslendirdi.

Gecenin bitiminde konuklar arasında olan Mardin Milletvekili Ceyda Çankırı Bölünmez, TÜGİAD Başkan Yardımcıları Koray Akar ve Koray Kartal'ı sahneye davet eden Başkan Kahraman, Ovadia'ya teşekkür plaketi takdim etti. Plaket takdimi esnasında söz alan Ceyda Bölünmez Çankırı, "Shelly Hanım'la 20 sene önce tanışmıştık. Kendilerini burada görmekten ve böyle bir organizasyonda bulunmaktan çok mutluluk duydum. Bir Ankaralı olarak TÜGİAD'ın böyle işlere imza atmasından gurur duyuyorum" diye konuştu.


Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tektaş Saatçilik, 2017 son koleksiyonlarının tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement