Termo Teknik bayileri kaliteyi yerinde gördü - Son Dakika
Güncel

Termo Teknik bayileri kaliteyi yerinde gördü

Termo Teknik bayileri kaliteyi yerinde gördü

Termo Teknik yetkili bayileri ve Kamer Isı iş ortakları, dünyanın en büyük panel radyatör üretim tesisi olmaya hazırlanan Çorlu'daki Termo Teknik fabrikasını ziyaret etti.

07.04.2016 11:34

İngiltere merkezli Stelrad Radiators Group (SRG) şirketinin Türkiye'deki iştiraki olarak faaliyetini sürdüren Termo Teknik'in, Çorlu'da 100.000 m2 üzerine kurulu bulunan fabrikasını yetkili bayileri ve Kamer Isı iş ortakları ziyaret etti. Yıllık 5 milyon adet radyatör üretim kapasitesi ile Avrupa'nın en büyük panel radyatör tesislerinden biri olan fabrikada yüksek teknoloji ile üretim yapan 5 hat bulunuyor. Devam eden yeni yatırım ile fabrikaya 2 yeni hat daha inşaa edilmesi ve Termo Teknik'in dünyanın en büyük panel radyatör tesisine sahip olması hedefleniyor.

Termo Teknik Bayi Kanal Satış Müdürü Selim Kabiloğlu, Termo Teknik yetkili satıcısı Kamer Isı ve iş ortaklarından oluşan 40 kişilik bir iş ortağı grubunun Termo Teknik fabrikasını ziyaret ettiğini ni,i, radyatör üretimi ve kalitesi hakkında yerinde bilgi aldığını ve ziyaretin çok verimli bir şekilde gerçekleştiğini belirtti.

9 kez ihracat şampiyonu

Termo Teknik kalitesinin uluslararası alanda ispatlandığını ve şirketin İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından gerçekleştirilen İhracatın Yıldızları Ödülünü "Panel Radyatör" kategorisinde 2005 yılından bu yana toplam dokuz kez aldığını vurgulayan Kabiloğlu şöyle devam etti:

"Termo Teknik Isıtma sektörüne yönelik farklı ihtiyaç ve beğenilere hitap eden, geniş bir panel radyatör portföyüne sahip. Radyatör portföyümüz içerisinde bulunan, özel tasarıma sahip dekoratif radyatör serimiz ise sağlamlık ve yüksek ısıl verimliliğinin yanısıra şıklığı ile son kullanıcıların dikkatini çekiyor. . Panel radyatörler dışında yüksek verim prensibi ile çalışan kombi ve duvar tipi kazanlarıyla da Termo Teknik, 1966'dan bugüne Türkiye'nin en önemli ısı sistemleri tedarikçilerinden biri olmaya devam ediyor."

İç piyasada kararlı büyüme

"Termo Teknik, geçtiğimiz dört yılda iç pazardaki gücünü panel radyatörde yüzde 120; kombi ve kazan grubunda ise yüzde 480 oranında arttırdı. 2015 yılı içerisinde elde ettiğimiz 100 milyon TL'yi aşan iç piyasa ciromuz ile önceki yıla göre iç piyasada yüzde 9 oranında büyüdük."

"Bayilerimiz ile her zaman samimiyete ve açıklığa dayalı bir iletişimi tercih ediyoruz. Böyle bir iletişim ve ticaret prensibi, güvenli ve sağlam bir büyümenin temel taşıdır. Termo Teknik olarak bayilerimizi aileden görüyoruz ve gelecek planlarımızı birlikte oluşturuyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Termo Teknik bayileri kaliteyi yerinde gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement