Terör Mağdurları'ndan Vefa Ödülü - Son Dakika
Güncel

Terör Mağdurları'ndan Vefa Ödülü

Terör Mağdurları\'ndan Vefa Ödülü

Şehit Yakınları Ve Gaziler İçin Yaptırılan Evler Unutulmadı Terör Mağdurları'ndan Vefa Ödülü

17.12.2010 16:36  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, kısa adı TEMADER olan Tüm Terör Mağduru ve Aileleri Güçbirliği Derneği tarafından 'Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı' seçildi. Başkan Özhaseki ödülünü, Ankara Dedeman Oteli'nde düzenlenen törenle aldı.

Siyaset, bürokrasi, sanat, spor, iş dünyası ve basın sektöründen çok sayıda ünlünün katıldığı törende Başkan Özhaseki ile birlikte AK Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Hilmi Bengi, ünlü yapımcı ve yönetmen Osman Sınav, Sanatçı Uğur Işılak ve Samanyolu TV'deki 'Ayna' programı ile ünlenen Saim Orhan öne çıkan isimlerdi.

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun 'Yılın Bakanı' ödülüne layık görüldüğü törende hem 'Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı' ödül alan hem de diğer dallarda ödüle layık görülenlere ödüllerini veren Başkan Özhaseki, belediye olarak terör mağdurlarının yanında olmaya gayret ettiklerini belirterek, "Şimdiye kadar 250 civarında ev yaptırarak şehit yakınlarımıza ve gazilerimize teslim ettik. Bu bizim için bir görevdi. Onların akıttıkları kanın bir damlası bile sayılmayacak bu davranışla onların yanında olduğumuzu hissettirmek istedik" şeklinde konuştu.

Törende konuşan TEMADER Genel Sekreteri ve terör gazesi Hacı Kayaer de bu anlanlı gecede kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, "Uzaktan yakından buraya gelen tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız burada, kendisini şehit yakınlarına ve gazilerimize çok büyük desteği var, kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Terör Mağdurları'ndan Vefa Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement